SEGRE

El Renault Clio irromp més modern i esportiu

El disseny exterior evoluciona i l'interior es renova per complet.

El Renault Clio irromp més modern i esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renault presenta la cinquena generació de l’icònic Clio, més modern i esportiu. Hereta dels seus antecessors tecnologies de segments superiors, habitabilitat i confort, qualitat i un sòlid disseny.

L’aspecte exterior evoluciona en maduresa i, si bé està fabricat en un 85 per cent amb peces noves, l’essència Clio és reconeixible a simple vista. Més curt i baix, guanya en aerodinamisme i esportivitat.

Detalls com l’antena tauró, fars cent per cent led o la línia cromada n’accentuen l’aire modern. Tanmateix, on s’aprecia una total renovació és a l’interior. Cobra una nova dimensió en qualitat gràcies a materials de gamma alta i tractament del mobiliari. El nou Smart Cockpit és ara més compacte, se centra en el conductor i integra més tecnologies.

Dotat amb les pantalles més grans de la categoria, ofereix una experiència de conducció singular. Per primera vegada, integra una pantalla digital en substitució dels tradicionals comptadors analògics del quadre d’instruments. Consola sobreelevada i més ergonòmica o seients més envoltants són altres trets distintius del nou Clio, que es pot personalitzar al màxim gràcies a uns paquets especials.

Innovador és també el fre d’aparcament elèctric, especialment útil per a ús urbà. Es combina amb una gamma de motors majoritàriament de gasolina, tots inèdits en aquesta gamma, que abracen des dels 65 fins als 130 cavalls. S’associen a una caixa manual de cinc velocitats, en les versions de 65, 75 i 100 cavalls, i amb una caixa EDC de set velocitats, en el cas del motor 1.3 de 130 cavalls.

També proposa un motor dièsel 1.5 Blue dCI de 85 i 115 cavalls, amb caixa manual de sis velocitats. No obstant, a partir de l’any 2020 preveu oferir una motorització híbrida denominada E-Tech, primícia al grup Renault. El Clio 2019 es presenta amb nou logo R.S Line i la firma Initiale Paris.

Easy Drive. Agrupa els ajuts a la conducció, pàrquing i seguretat. Com a novetat, hi ha la càmera de 360 graus i la frenada activa d’emergència amb detecció de ciclistes i vianants, en primícia. Únic en els petits urbans és l’assistent de trànsit i autopista.

Easy Connect. Incorpora la plataforma multimèdia Easy Link, que completa l’app My Renault. Disponible en tres versions, la plataforma està connectada en 4G amb actualitzacions automàtiques. L’ús és més senzill i gaudeix de serveis clàssics.

tracking