SEGRE

El Volkswagen T-Roc R, elegància amb altes prestacions

Amb 300 CV de potència i una caixa de canvis DSG de 7 velocitats, accelera de 0 a 100 km/h en 4,9 segons.

El Volkswagen T-Roc R, elegància amb altes prestacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen va presentar al saló de Ginebra el T-Roc R, la versió superior de la gamma crossover. Aquest potent vehicle llueix paràmetres de rendiment impressionants: el seu motor 2.0 TSI de quatre cilindres té una potència de 300 CV. La combinació amb la caixa de canvis DSG de 7 velocitats i la tracció a les quatre rodes 4Motion assegura una acceleració excel·lent sense pèrdua de tracció. El Volkswagen T-Roc R pot accelerar de 0 a 100 km/h en 4,9 segons, mentre que la velocitat màxima és limitada a 250 km/h.

La direcció progressiva assegura un comportament de conducció àgil, mentre que el sistema de frens de 17 polzades proporciona una frenada efectiva. Els modes de conducció n’inclouen un de Race, que garanteix una experiència de conducció esportiva.

Les característiques esportives del T-Roc R queden realitzades per l’inconfusible disseny exterior i interior. La graella del radiador redissenyada té a la part inferior una franja platejada brillant d’alumini anoditzat que recorre tot l’ample del vehicle. El volant esportiu multifunció també mostra el seu costat esportiu amb el logo R, així com l’acabat negre del sostre.

tracking