SEGRE

Kia actualitza els Niro híbrids i endollables

La comercialització dels models començarà en el segon semestre de l'any. El Niro es vendrà de sèrie amb la garantia de 7 anys o 150.000 km.

Kia actualitza els Niro híbrids i endollables

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kia va desembarcar al saló de Ginebra exhibint la versió actualitzada del Niro híbrid i híbrid endollable.

El model, que combina un estil funcional de crossover amb una propulsió híbrida, llueix un nou disseny exterior, amb el qual s’assembla al nou e-Niro totalment elèctric. Manté la seua icònica graella tiger-nose, però renova els para-xocs i grups òptics, amb el disseny glaçó exclusiu de Kia. La nova imatge del para-xocs inclou una protecció inferior d’acabat argentat, així com nous reflectors i llums de boira.

A l’interior, modifica l’aspecte i materials, creant una atmosfera més luxosa. Acabats negre brillant amb elements platejats o de crom realcen aquesta sensació de qualitat. Ofereix una nova pantalla ampla opcional TFT-LC de 26 cm i una instrumentació per al conductor, a més d’un sistema d’infoentreteniment amb pantalla tàctil de 20 cm.

I per millorar la resposta del fre en totes les condicions, Kia equiparà les versions amb un nou fre d’estacionament electrònic i discos posteriors majors. Això es combina amb una suspensió completament independent en els eixos davanter i posterior, més una caixa de canvis de sis velocitats.

D’altra banda, i a diferència d’altres híbrids, el Niro ofereix un paquet de remolc que li permet tirar de càrregues de fins a 1.300 kg.

El model està propulsat per un eficient motor d’injecció directa de gasolina d’1,6 litres, combinat amb una bateria de ions de liti, d’1,56 kWh (Hybrid) o 8,9 kWh (Connector Hybrid).

Les emissions són molt baixes, de l’ordre de 31,3 g/km en el cas de la versió endollable. Aquesta, a més, pot assolir una autonomia en mode elèctric de fins a 65 quilòmetres en conducció urbana o 49 km en el cicle combinat WLTP.

Uvo Connect. Serà entre els primers models de Kia a Europa que oferiran l’innovador sistema telemàtic Uvo Connect, que connectarà els conductors de tot el món per donar-los informació sobre la marxa. S’aplicarà a altres models.

Assistència. Ja disponibles amb control de creuer actiu, els nous híbrids i endollables tindran a més la funció de parada i arrancada automàtiques. I per primera vegada en aquestes versions, incorporaran l’assistent per a seguiment del carril.

tracking