SEGRE
El model arribarà al mercat europeu a partir de la segona meitat d'any.

Ssangyong Korando, esperit europeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SsangYong va revelar al saló de Ginebra el seu renovat Korando, inspirat en el prototip SIV-2 presentat el 2016. Amb el nou model, actualitza per complet la gamma SUV, integrada pel Tivoli i el Rexton. I ho fa amb voluntat d’incorporar en un futur una versió totalment elèctrica.

Respecte al seu predecessor, llueix un nou disseny robust i d’estil contemporani, un interior espaiós i refinat, així com sistemes d’ajuda a la conducció i de seguretat optimitzats i un gran nivell de connectivitat. Aquest nou SUV està concebut per a les joves famílies amb un estil de vida actiu, amb un generós volum de càrrega, que permet acollir tot l’equipament per al lleure i respondre als requeriments del dia a dia.

En aquest sentit, els seus 551 litres de capacitat al maleter es poden ampliar fins als 1.248 litres amb els seients posteriors abatuts.

D’altra banda, exhibint nova calandra, fars davanters i posteriors i passos de roda pronunciats, és més llarg, baix i ample que el seu antecessor. I alhora més espaiós, la qual cosa és especialment perceptible a la part posterior en comparació amb els seus competidors.

L’habitacle està orientat al conductor, amb dispositius com una pantalla HD de 9 polzades i, com a opció, una pantalla LCD de 10,25” amb doble navegació, alhora que un seient regulable i amb suport lumbar proporciona el màxim confort.

Des del seu llançament, podrà escollir-se entre un nou motor de gasolina GDI 1,5 i 163 CV i un dièsel 1,6 de 136 CV. Aquest últim, acoblat a una transmissió automàtica de 6 velocitats, oferirà una capacitat de remolc de dos tones.

Tots dos motors estan equipats amb una funció stop/start en les versions amb dos rodes motrius. El Korando 2019 oferirà de sèrie aquest sistema de tracció, si bé es podrà equipar opcionalment la tracció a les quatre rodes.

Gràcies a la seua vasta gamma de sistemes de seguretat activa i passiva, d’allò més sofisticats, i els seus set coixins de seguretat (inclòs un de protecció de genolls), el Korando serà un dels vehicles més segurs del seu segment. El vehicle preveu arribar al mercat europeu durant la segona meitat d’any.

Seguretat. Sobresurten sistemes com l’ajuda al fre d’urgència autònom AEBS, associat a una càmera i un radar; el sistema de permanència en carril, distància de seguretat o regulador de velocitat adaptatiu intel·ligent.

Connectivitat. Dotat amb Apple CarPlay, Google Android Auto o cartografia de navegació en relleu combinada amb instruments per a una millor visibilitat. Les informacions apareixen a la pantalla principal.

tracking