SEGRE

Naymotor presenta a Lleida el nou Toyota Corolla Hybrid

Es presenta en tres carrosseries: cinc portes, Sedan i Touring Sport.

Naymotor presenta a Lleida el nou Toyota Corolla Hybrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló Barris Nord va acollir passat divendres 29 de març la presentació del nou Toyota Corolla Hybrid en un acte organitzat per Naymotor.

Clients del concessionari lleidatà van poder veure de primera mà el nou model de la marca nipona que torna a recuperar la denominació Corolla, la primera generació del que va veure la llum l’any 1966 convertint-se anys després en el cotxe més venut del món.

El nou Corolla Hybrid es presenta en tres carrosseries: cinc portes, Sedan i Touring Sport i dos gammes de motor; 125 H i 180 H amb 122 i 179 cavalls de potència respectivament. També ofereix sis gammes d’equipament: Active, Active Tech, Business Plus, Feel!, Advance i Advance Luxury.

D’altra banda, entre els diferents sistemes d’ajuda a la conducció que pot equipar, compta amb frenada automàtica d’emergència (detecció de vehicles i vianants de dia), el programador de velocitat activa (amb la capacitat per parar el cotxe en cas que el vehicle de davant es pari), l’alerta per a canvi involuntari de carril (que pot intervenir sobre la direcció al corregir la trajectòria), l’alerta per presència de vehicles en l’angle mort dels retrovisors i el sistema de reconeixement de senyals de circulació.

tracking