SEGRE

Peugeot 208, en versió gasolina, dièsel i elèctric

Disponible en cinc nivells d'acabat i amb la nova generació de l'i-Cockpit, arribarà al mercat aquesta pròxima tardor.

Peugeot 208, en versió gasolina, dièsel i elèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb valors com la joventut i la seducció, el nou Peugeot 208 es llança a la conquesta de la carretera en versions gasolina, dièsel i elèctrica.

El seu disseny atlètic és la millor carta de presentació del model, basat en la plataforma CPM de PSA. Això es tradueix en una major eficiència i confort acústic i tèrmic, així com funcions fins ara reservades a models de segments superiors.

Tant és així que estrena el control de creuer adaptatiu amb funció Stop&Go (en versions amb canvi automàtic EAT8), el Lane Position Assist o el fre automàtic d’emergència d’última generació.

Més llarg, ample i baix que el seu predecessor, el nou 208 compta amb una silueta distintiva que evoca esportivitat, d’on sobresurten els passos de roda amb motllures en negre, fars Full Led o una calandra amb una entrada d’aire única. Està disponible en cinc nivells d’acabat, Like, Active, Allure, GT Line i GT i, a més dels tons estàndard inclou el groc far metal·litzat, el blau vertigen o el roig elixir.

Inspirat en el prototip Fractal, a l’interior del 208 sobresurt el Peugeot i-Cockpit. L’ordinador de bord presenta les dades en el camp de visió del conductor. El volant prové de models de segments superiors i l’habitacle embolica els ocupants, subjectant-los sense problemes. A banda dels buits en portes i guanteres, hi ha compartiments repartits a l’eix central del vehicle.

Per poder recórrer quilòmetres sense treva, disposa de tres motors de gasolina de 75, 100 i 130 CV, amb 1.2 litres, així com un dièsel 1.5 litres de 100 CV. Els Pure Tech 100 i 130 es complementen amb caixa de canvis automàtica de vuit velocitats.

Per la seua part, la versió elèctrica compta amb una bateria de 50 kWh que li permet assolir una autonomia de fins a 340 km en cicle WLTP i 450 km en cicle NEDC.

Drive Assist. Garanteix ajuts a la conducció d’avantguarda com el control de creuer adaptatiu amb funció Stop&Go, el Full Park Assist amb funció perimètrica, l’alerta de canvi involuntari de carril o d’atenció al conductori el reconeixement de senyals.

Ultraconnectat. La funció Mirror Screen és compatible amb els protocols Mirro Link, Apple Car i Android Auto. La recàrrega per inducció se situa a la consola central. El navegador 3D ofereix informació de la situació del trànsit a temps real.

tracking