SEGRE

Hyundai, quinze anys d'ajuda al 'Desert dels nens'

Gràcies als 26.000 euros recaptats pels concessionaris, es portarà aigua a un llogaret del Marroc.

Hyundai, quinze anys d'ajuda al 'Desert dels nens'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Just abans que es compleixin aquests quinze anys, El Desert dels Nens ha aconseguit que 1.450 adults i 680 nens espanyols viatgin fins al sud del Marroc per conviure i ajudar a millorar la vida de 25.000 marroquins de quaranta petits pobles subdesenvolupats. Dels 620 cotxes 4x4 que s’han desplaçat des d’Espanya fins a la desèrtica zona, 190 han estat de la marca Hyundai.

Terracan, Santa Fe, Grand Santa Fe, ix35, ix55, Tucson i H1, en les diferents generacions, a més del nou KONA, han estat els models que han rodat per les dures carreteres i pistes marroquines per portar l’ajuda i després tornar al nostre país. Tots els cotxes 4x4 sempre s’han desplaçat acompanyats pel gran camió solidari de l’organització, que en cada edició ha transportat una mitjana de dos tones de material d’ajuda.

L’aportació que realitza la Xarxa de Concessionaris Hyundai també és clau en l’ajuda. Aquest any s’ha desenvolupat el programa Aigua al desert, una campanya segons la qual s’han donat cinc euros per cada persona que passés per un concessionari a provar un cotxe de la marca durant el mes de març. El resultat ha superat les previsions més optimistes, ja que la xarxa de concessionaris Hyundai ha recaptat un total de 26.690 euros, gràcies a les més de 5.338 persones que han provat els seus cotxes en tan sols un mes.

Això suposarà portar aigua a un dels llogarets més necessitats del sud del Marroc.

tracking