SEGRE

Honda presenta l'HR-V més sofisticat de la seua història

Les versions amb motor de gasolina 1.5 VTEC Turbo estaran disponibles durant aquest trimestre.

Honda presenta l'HR-V més sofisticat de la seua història

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Honda HR-V és el SUV compacte més sofisticat de la companyia fins a la data. El seu disseny exterior més esportiu es complementa amb uns materials i un disseny interior més cuidat, a banda de noves tecnologies avançades. L’HR-V es beneficia ara d’una dinàmica de conducció millorada i d’una oferta més àmplia d’eficients motors.

N’hi ha prou amb un primer cop d’ull per apreciar les noves elegants característiques de l’HR-V, que inclouen la nova interpretació del Solid Wing Face d’Honda. L’altura més gran de l’HRV, juntament amb el seu marcat disseny i la distintiva presència, proporciona una gran sensació de seguretat i funcionalitat.

A l’interior, el nou HR-V 2019 ofereix un gran espai i, gràcies a solucions innovadores com el sistema de seients Honda Magic Seats, uns nivells superiors de versatilitat.

L’interior es caracteritza pels seus materials de gran qualitat i elements de sofisticat disseny, en una combinació perfecta de funcionalitat, refinament i interior esportiu.

El nou HR-V 2019 ofereix als clients una gamma de potents i eficients motors on escollir. La nova gamma equipada amb el motor de gasolina 1,5 litres i-VTEC va començar a comercialitzar-se a finals del 2018, mentre que les versions amb motor de gasolina 1.5 VTEC Turbo estaran disponibles durant el segon trimestre del 2019. Ambdós motors poden equipar-se amb una transmissió manual de sis velocitats o amb una transmissió de variador continu CVT.

tracking