SEGRE

Mercedes-Benz GLS, el SUV més gran i luxós de la marca

Està equipat amb la nova tracció integral 4Matic, que li proporciona gran agilitat.

Mercedes-Benz GLS, el SUV més gran i luxós de la marca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Mercedes-Benz GLS és el SUV més gran i luxós de Mercedes-Benz. Ofereix altes dosis d’espai, confort i luxe. La seua superba presència és el resultat d’unes dimensions que han experimentat un increment en la nova versió.

Les tres files de seients amb ajustament elèctric integral ofereixen molt espai i confort a tots els ocupants. Els seients de la tercera fila poden escamotejar-se al pis de l’espai de càrrega amb ajuda d’un accionament elèctric. Això permet ampliar el volum del maleter fins a un total de 2.400 litres. Per primera vegada s’ofereix una variant de sis places amb dos seients individuals de confort a la segona fila.

Pel que fa al GLS 580 4Matic (consum de combustible en el cicle mixt: 10,0-9,8 l/100 km; emissions de CO2 en el cicle mixt: 229-224 g/km) celebra l’estrena mundial un motor V8 electrificat amb una xarxa elèctrica addicional de 48 volts, tecnologia EQ Boost i alternador arrancador integrat.

De la mateixa manera que el GLE, el GLS està equipat amb la generació més avançada de sistemes d’assistència a la conducció de Mercedes-Benz, concebuts per prestar ajuda cooperativa al conductor. La nova tracció integral 4Matic és aval d’elevada agilitat a la carretera i fora de l’asfalt.

Una novetat destacable que incorpora el vehicle és la funció per a túnels de rentat. Amb només prémer un botó, s’encarrega de preparar el vehicle per entrar a l’estació.

tracking