SEGRE

Mercedes Benz exhibeix el primer cotxe elèctric de la marca EQ

Amb una potència total de 408 CV, la seua autonomia elèctrica supera els 400 km, segons el cicle WLTP.

Mercedes Benz exhibeix el primer cotxe elèctric de la marca EQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes Benz Espanya va presentar el nou EQC, el primer automòbil elèctric de la nova marca EQ de Mercedes Benz. EQ fa referència a intel·ligència elèctrica i engloba la tecnologia i serveis que Mercedes Benz està utilitzant en l’estratègia d’electrificació dels seus vehicles.

L’esmentada electrificació està sent implementada de manera intensiva en tots els seus models partint de tres tecnologies: EQ Boost (hibridació suau de 48 volts), EQ Power (híbrids endollables) i tota una nova família de vehicles 100% elèctrics EQ.

El protagonista de la presentació va ser el nou EQC, primer integrant d’una nova família de models 100% elèctrics de la marca EQ. Valtteri Bottas, pilot de l’escuderia Mercedes-AMG Petronas de Fórmula 1 i que ja condueix un EQC, va declarar que “conduir un elèctric és molt divertit, tant com un bon avançament en les últimes voltes de la carrera”.

El disseny clar del nou EQC marca la tendència. Així mateix, compta amb els atributs característics de Mercedes quant a qualitat, seguretat i confort.

A això se suma l’elevat dinamisme que ofereix, gràcies als seus dos motors elèctrics amb una potència de 408 CV. La seua sofisticada estratègia de gestió de l’energia li permet assolir una autonomia elèctrica de més de 400 km segons WLTP. L’EQC pot recarregar la bateria amb una potència màxima de fins a 110 kW, fent servir uns 40 minuts per a un increment del 10 al 80 per cent de càrrega.

tracking