SEGRE
Amb 421 CV, el SUV dièsel preveu arribar al mercat a finals d'aquest mes.

Touareg V8 TDI, el Volkswagen més potent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Compte enrere per a l’arribada al mercat del nou Touareg V8 TDI. A finals d’aquest mes està previst el desembarcament del model més potent de la marca. Amb 421 CV, es converteix en el SUV amb motor dièsel amb més potència fabricat a Alemanya.

El V8 TDI, que assoleix els 250 km/h, demostra el seu potencial dinàmic a l’accelerar de 0 a 100 km/h en 4,9 segons. Com tots els Touareg, la nova versió compleix amb la normativa d’emissions Euro 6d-Temp. Els compradors del model de gamma alta podran triar entre el paquet de disseny Elegance, de sèrie, i dominat pels tons metal·litzats i colors freds, o bé el paquet Atmosphere, que proporciona un interior càlid amb fusta i tons naturals.

En totes dos versions, el sistema de seients i els plafons de les portes vénen amb un acabat en cuir de sèrie. L’interior crea una zona de confort exclusiva i avantguardista.

En aquest sentit, tota una innovació representen la pantalla i el controls digitalitzats Innovision Cockpit, que permeten percebre la qualitat del nou Touareg

Comparat amb els models amb motors V6, el V8 TDI inclou a més suspensió pneumàtica, un maleter que s’obre i tanca elèctricament, seients confort o sistema d’alarma antirobatori. Disposa a més del paquet Llum i Visió, que inclou retrovisors exteriors amb atenuació automàtica i fars automàtics. De sèrie està equipat amb llantes d’aliatge de 19 polzades Tirano, en comptes de llantes de 18 polzades.

La gamma d’entreteniment incorpora sistemes d’assistència al conductor i tren de conducció d’avantguarda. Sobresurten components com la funció Night Vision, que detecta persones i animals en la foscor utilitzant una càmera d’imatge tèrmica. Tecnologies com el sistema de direcció activa a les quatre rodes permeten al Touareg ser tan manejable com un cotxe compacte.

Assistència. A banda del Night Vision, compta amb assistent per a embussos i obres, que permet que la direcció i mantiment de carril, acceleració i frenada siguin parcialment automatitzats fins a 60 km/h. D’altra banda, equipa un assistent per a encreuaments.

En xarxa. Altres dispositius a destacar són els fars IQ-Light-led Matrix o a la pantalla de visualització frontal projectada al parabrisa. Aquests sistemes estan interconnectats a través d’una unitat de control central, que treballa de forma imperceptible.

tracking