SEGRE

Audi S TDI, esportivitat i elegància per a trajectes llargs

Amb una potència de fins a 349 CV, els Audi es converteixen en vehicles per fer grans rutes, exhibint un baix consum i una elevada autonomia.

Audi S TDI, esportivitat i elegància per a trajectes llargs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En els nous models S, Audi descobreix els beneficis d’associar un motor TDI a l’electrificació. Els S4, S5, S6, S7 i SQ5 incorporen un motor VTDI de tres litres que treballa amb un sistema Mild Hybrid de 48 volts i a un compressor elèctric.

Amb una potència de 349 CV, els Audi de la família S TDI es converteixen en vehicles per fer grans rutes, a l’exhibir un baix consum i una elevada autonomia. Per exemple, l’Audi S6, amb un dipòsit de 73 litres de sèrie, pot cobrir una distància de fins a 1.170 km, amb un consum mitjà de 6,2 litres cada 100 quilòmetres.

Als segments superiors, la gamma S TDI comprèn un ampli espectre que va des de l’esportivitat fins al confort, la qual cosa converteix cada model en una opció per a tots aquells clients que busquen un disseny diferenciat i elegant, sense renunciar a unes elevades prestacions. Els S4 i els S5 són els que més ràpid acceleren; l’S6 exerceix el paper de potent berlina prèmium; l’S6 Avant afegeix un punt de distinció i versatilitat; i l’S7 Sportback aporta el carisma propi d’un gran turisme de quatre portes. La segona generació de l’Audi SQ5 TDI continua amb la tradició de SUV potent i pràctic.

Igual que el motor, el comportament dinàmic dels S TDI proporciona grans sensacions, tant al conduir per autovia com en carreteres amb revolts. La tecnologia aplicada a la suspensió assegura una dinàmica lateral millorada. De sèrie, els S6 i S7 equipen la suspensió esportiva amb amortiment de duresa regulable, mentre que en l’SQ5 és de sèrie la suspensió pneumàtica esportiva. D’altra banda, tota la família S TDI incorpora la tracció integral quattro i la transmissió automàtica tiptronic de 8 velocitats.

El disseny emfatitza el caràcter esportiu i elegant, amb un frontal específic amb entrades d’aire sobredimensionades. A l’interior, llueixen els acabats de tons foscos amb contrastos. El complet equipament de sèrie fa fins i tot més atractiva aquesta família.

Pel que fa als S6, S6 Avant i S7 Sportback, la instrumentació digital Audi virtual cabina de pilotatge i el sistema MMI Navegació plus són de sèrie. Els vehicles ja estan disponibles, a excepció de l’SQ5 TDI, que preveu arribar al mercat aquest pròxim estiu.

Propulsor. Mentre que el compressor millora les prestacions, el sistema Mild Hybrid ajuda a reduir el consum. A velocitat d’entre 55 i 160 km/h, el vehicle pot avançar en mode marxa per inèrcia amb el motor apagat en intervals de fins a 40 segons.

Frenada. Amb la frenada regenerativa, la potència màxima de sortida és de 8 kW. A l’estar connectat el MHEV al sistema de sensors del vehicle, el consum de combustible als models S d’Audi es veu reduït fins en 0,4 litres/100 km en condicions reals d’ús.

tracking