SEGRE
Amb autonomia de fins a 260 km, preveu carregar-se al 80% en 4 hores, amb un punt de 7,2 kW.

Mii, el primer 100% Elèctric de Seat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seat advoca per una mobilitat amb zero emissions llançant el primer model 100% elèctric, el Mii. Aquest pioner estableix les bases per ampliar la família amb nous membres. Així, en un futur, incorporarà el Seat e-Born 100% elèctric i les versions híbrides endollables del Tarraco i León, així com el Cupra Formentor i el Cupra León.

El Mii elèctric, que succeirà la versió de gasolina, ha estat dissenyat per oferir una conducció a l’altura de les necessitats, tant a les ciutats com a la perifèria. Per això, uneix dimensions compactes, avançada tecnologia i nous nivells de connectivitat. Proveït de carrosseria de cinc portes, renova el disseny exterior, amb adhesius específics i llantes d’aliatge de 16” en color gris.

Ja a l’interior, s’aprecien canvis subtils com una motllura decorativa al tablier, llum ambiental o seients esportius calefactables.

A més, està equipat de sèrie amb l’assistent de canvi involuntari de carril Lane Assist.

El motor del Mii elèctric està associat a una transmissió d’una sola velocitat i desplega a l’instant una potència de 83 CV i un parell motor de 212 Nm. Amb això, assoleix una velocitat màxima de 130 km/h i accelera de 0 a 100 km/h en 3,9 segons, unes prestacions idònies per al trànsit a la ciutat.

A més, gràcies a una bateria de ions de liti de 36,8 kWh, registra una autonomia de fins a 260 km en una sola càrrega, segons el cicle WLTP.

L’oferta consisteix en dos acabats diferents amb cinc paquets d’equipament opcional: Garage, Easy Flex, Below Zero, Home Charge i FAST. D’altra banda, hi ha cinc colors de la carrosseria per elegir: Deep Black, Candy White, Tornado Red, Costa Blue i Tungsten Silver.

La prevenda s’iniciarà al setembre i estarà disponible amb una modalitat de subscripció, per adaptar-se a les necessitats d’altres clients.

Seat Connect. El Mii elèctric estrena aquesta funció, que permet l’accés i la gestió del vehicle per control remot. Així, des d’una app, els clients poden consultar les dades de conducció, conèixer la ubicació aparcat i l’estat de les bateries o llums.

Mobilitat sostenible.Té un cost similar a un vehicle de motor de combustió interna, si bé el seu cost de propietat és molt menor, ja que la bateria necessita menys manteniment. A més, Seat oferirà diverses opcions de càrrega de les bateries.

tracking