SEGRE

Mercedes-Benz GLB, un SUV versàtil per a la família i els amics

És el primer turisme compacte de Mercedes, disponible com a opció amb una tercera filera de seients.

Mercedes-Benz GLB, un suv versàtil per a la família i els amics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un SUV de gran versatilitat. I, alhora, un espaiós automòbil familiar. Són els trets d’identitat del nou Mercedes Benz GLB, el primer de la marca en aquest segment disponible opcionalment amb set places. De fet, als seients de la tercera fila poden viatjar dos persones amb una estatura de fins a 1,68 metres.

El nou model té els atributs més apreciats de la nova gamma de compactes de Mercedes Benz, com els potents i eficients motors de quatre cilindres, els sistemes d’assistència a la conducció, el sistema d’infoentreteniment de maneig intuïtiu MBUX i el control de confort Energizing.

Gràcies a guanyar 10 centímetres de batalla respecte a la Classe B, el GLB pot oferir un generós espai per allotjar els passatgers.

La segona fila de seients està disponible amb una versió desplaçable longitudinalment, amb uns suports que s’inclinen en diversos nivells. D’aquesta manera, el maleter augmenta fins a 179 litres.

El GLB es beneficia de l’excel·lència tècnica de l’actual generació de compactes de Mercedes. Per això, incorpora motors de gasolina i dièsel de quatre cilindres, més eficients i menys contaminants. Com a exemple, el gasolina bàsic, d’1,33 litres, consumeix en cicle mixt 6,2 litres, mentre que el dièsel bàsic, de 2 litres, compleix una normativa d’emissió de gasos d’escapament vinculant a partir del 2020.

També guanya sistemes d’assistència a la conducció, que incorporen funcions de la Classe S. Gràcies al sistema millorat de càmeres i radars, el GLB pot anticipar-se fins a 500 metres al que succeeix al davant i conduir de forma semiautomàtica en ocasions.

Opcionalment, pot equipar-se amb els llums Led High Performance i fars multibean molt precisos i el sistema de tracció integral 4Matic, que optimitza l’agafament a terra.

Assistència. A banda de l’assistent actiu de distància Distronic, afegeix un assistent actiu per a canvi de carril intuïtiu. Si s’incorpora a més l’ajuda per aparcar amb Parktronic, disposa de represa automàtica de la marxa en autopista.

Offroad. El programa adapta el desplegament de la potència del motor i la regulació de l’ABS per a terreny accidentat fora de les pistes asfaltades. A més, permet visualitzar una seqüència animada de la conducció i té ajuda per descendir pendents.

tracking