SEGRE

Arriba una versió especial de Toyota Aygo

Batejada com a X-cite, es distingeix per la carrosseria bitò en x-mandarina i negre.

Arriba una versió especial de Toyota Aygo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba a Espanya una nova versió especial del Toyota Aygo, la proposta més vistosa, juvenil i millennial entre els models urbans. El nou Aygo x-cite presenta un acabat bitò en x-mandarina i negre (sostre), complementat per una inserció en el mateix color principal de la carrosseria al para-xocs davanter, a més dels retrovisors exteriors de color negre piano.

El tractament exterior es remata amb els vidres posteriors i la lluna posterior enfosquits i les llantes d’aliatge de 15 polzades i deu radis, acabades en negre piano.

El nou Aygo x-cite ofereix un extens equipament de sèrie, que inclou aire condicionat, comandaments de l’equip de so al volant, seient del conductor amb altura ajustable i limitador de velocitat –amb variants amb transmissió manual–, entre d’altres.

El sistema multimèdia i de so amb pantalla tàctil de 7 polzades d’AYGO x-cite, i de la resta de la gamma Aygo, és compatible amb Apple CarPlay i Android Auto mitjançant la integració amb un smartphone, i incorpora de sèrie una càmera de visió posterior.

tracking