SEGRE

BMW revela amb el Vision M Next el futur del plaer de conduir

Aquest model ofereix un avanç del futur electrificat de BMW M al centrar l'atenció en un conductor compromès en la conducció.

BMW revela amb el Vision M Next el futur del plaer de conduir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el futur, els conductors podran elegir entre ser conduïts o conduir per si mateixos. Amb el BMW Vision M Next, el Grup BMW revela la seua visió sobre el futur del plaer de conduir. Aquest model ofereix un avanç del futur electrificat de BMW M al centrar l’atenció en un conductor compromès en la conducció.

La nova plataforma d’infoentretenimen #NEXTGen de BMW Welt acull l’estrena mundial exclusiva del BMW Vision M NEXT. Tant el Vision iNEXT com el Vision M NEXT Vision són les versions prototip dels conceptes d’experiència futura de BMW Ease i Boost. Ease inclou totes les experiències durant un viatge. Aquí, el vehicle es transforma en un espai habitable en el qual els passatgers poden sentir-se segurs i protegits.

Boost, per la seua banda, representa l’experiència definitiva de conducció activa. En aquest sentit, hi ha un mode Boost+ que introdueix energia extra només prement un botó. L’autonomia màxima quan es condueix en mode elèctric és de 100 quilòmetres, capacitat més que suficient per completar la majoria dels recorreguts habituals.

tracking