SEGRE

Ford Puma, un compacte espaiós i eficient conquereix la carretera

Utilitza la tecnologia EcoBoost Hybrid de 48 volts, que integra el parell elèctric amb un motor de gasolina 1.0 de tres cilindres de fins a 155 CV.

Ford Puma, un compacte espaiós i eficient conquereix la carretera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ford presenta el nou Puma, un crossover compacte d’inspiració SUV que fusiona una aparença seductora amb el millor espai de càrrega del seu segment i una tecnologia Mild Hybrid.

Representa un punt d’inflexió en la identitat de disseny de la marca, amb detalls com fars distintius superiors, una línia de sostre baixa i inclinada o els pronunciats passos de roda. A l’interior, destaca un espai per a equipatge posterior de 456 litres. El compartiment de càrrega flexible pot acomodar una caixa de 112 centímetres de llarg, 97 d’ample i 43 centímetres d’alt.

Solucions com la MegaBox permeten allotjar articles de fins a 115 cm d’altura com plantes d’interior en posició vertical. El maleter pot ajustar-se amb una sola mà i adaptar-se als requisits de càrrega, mantenint una de les tres possibles posicions.

Així doncs, els usuaris podran gaudir d’un rendiment potent i sensible amb la tecnologia EcoBoost de 48 volts de Ford. El motor Mild Hybrid integra perfectament l’assistència de parell elèctric amb un motor de gasolina d’1.0 litres de fins a 155 cavalls.

Els usuaris poden triar entre una avançada gamma de motors de gasolina EcoBoost i dièsel EcoBlue, que compten de sèrie amb Auto Start-Stop per reduir encara més els consums, així com un canvi manual de sis velocitats.

El Puma és el primer vehicle del seu segment a incorporar tecnologies de confort com la porta posterior amb obertura de mans lliures i el seient amb massatge lumbar.

D’altra banda, inclou dispositius avançats d’assistència al conductor, com el control de creuer adaptatiu amb funció Stop & Go, reconeixement de senyals i centrament de carril, així com un nou sistema d’informació sobre perills locals, que informa el conductor sobre situacions potencialment perilloses abans que ho detectin els sensors o el conductor.

El Puma exhibeix diferents personalitats, i inclou la versió esportiva Puma ST-Line i Puma Titanium. D’altra banda, està disponible amb deu colors exteriors. El nou model s’uneix a la creixent gamma de SUV i crossovers de Ford a Europa, que inclouen el Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge i l’Explorer Connector-Hybrid. Sortirà a la venda a finals d’aquest any.

Tecnologia. Està equipat amb dotze sensors ultrasònics, tres radars i dos càmeres per millorar la seguretat. Per primera vegada en un Ford del segment B, una càmera de visió àmplia posterior captura una visió de 180º que es pot mostrar en pantalla.

Conducció. La caixa de canvis automàtica de set velocitats, el control de creuer adaptatiu amb Stop & Go, el reconeixement de senyals de velocitat i el centrament de carrils ajuden el vehicle a mantenir una distància de conducció còmoda respecte a altres vehicles.

tracking