SEGRE

Nou Peugeot 2008, el SUV del futur ja és aquí

Fabricat a Vigo, permet optar entre les versions de gasolina, dièsel i elèctriques. Es comercialitzarà a partir de finals d'aquest any.

Nou Peugeot 2008, el SUV del futur ja és aquí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Disseny dinàmic i futurista, zero emissions, connectivitat d’avantguarda o conducció autònoma de nivell 2. Tot això defineix el nou Peugeot 2008, que preveu sortir al mercat a finals d’aquest any.

Llueix una estètica distintiva, amb les proporcions d’un SUV potent. Els traços led, presents tant als fars davanters com als focus posteriors, li transmeten un aspecte tecnològic que entronca amb la nova identitat de la gamma Peugeot.

Un sentiment de pertinença que es percep a l’interior, on regna la nova generació del lloc de conducció Peugeot i-Cockpit 3D. El quadre d’instruments es mostra davant dels ulls del conductor com un holograma, amb indicacions clares i animades, que adapten la mida segons la importància. La pantalla tàctil de 10 polzades i les tecles Togge Switches gestionen un gran ventall d’equipaments i funcions d’ajuda a la conducció.

Aquest SUV, fabricat a Vigo, obre la porta a una conducció semiautònoma en autopista i vies ràpides gràcies al Drive Assist, que combina l’ajuda al manteniment actiu de carril, associat a Lane Position Assist i un regulador de velocitat adaptatiu amb funció Stop & Go.

Per reforçar encara més la seguretat, aquest model 2008 compta amb un sistema de frenada automàtica d’emergència d’última generació. És capaç de detectar vianants i ciclistes, sigui de dia o de nit, en un rang de velocitats d’entre 5 i 140 quilòmetres per hora. I per aparcar, ve equipat amb la funció Park Assist.

Sota el capó, el client pot optar entre versions amb motor de gasolina, dièsel o cent per cent elèctriques, amb les mecàniques més eficients del mercat. En gasolina, els motors són 1.2 litres Pure Tech 100, 130 i 155, combinades amb caixes manuals de sis marxes o automàtiques de vuit marxes.

I pel que fa al dièsel, imperen els BlueHdi 100 i 130 d’1.5 litres. Al volant, aquest SUV ofereix tres modes de conducció, Eco, Normal i Sport, que permeten destacar l’eficiència, el confort i les prestacions dinàmiques del model.

Connectat. Les informacions de l’smartphone podran consultar-se a la pantalla central mitjançant MirrorScreen. A més de la zona de recàrrega per inducció, el cotxe disposa, segons la versió, de 4 entrades d’USB. I els trajectes s’optimitzen amb el navegador 3D.

Full Electric. La bateria de 50 kWh assegura una autonomia que pot assolir els 310 km en cicle WLTP. Els temps de recàrrega són entre 5h 15’ i 8 hores per a una càrrega amb WallBox i 30 minuts per recarregar el 80% en carregadors públics de 100 kW.

tracking