SEGRE

La versió híbrida del Subaru XV arriba al mercat a la tardor

Combina una carrosseria compacta amb capacitats SUV.

La versió híbrida del Subaru XV arriba al mercat a la tardor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Subaru XV conjuga en format compacte els pilars principals de la marca: seguretat, diversió i fiabilitat. La nova versió híbrida d’aquest model arribarà als concessionaris a la tardor, si bé ja es pot reservar al concessionari.

Des del llançament l’any 2018, el XV no ha deixat de guanyar popularitat entre els clients. La seua nova versió híbrida propulsada per l’e-Boxer del nou Forester acompanyarà la versió 1.6, actualment disponible amb motor gasolina o ECO bifuel (gasolina + GLP).

El caràcter resistent del SUV 4WD compacte de Subaru combina una carrosseria compacta amb capacitats SUV reals gràcies a la generosa altura lliure al terra de 220 mm, recolzada pel sistema de tracció integral permanent Symmetrical AWD de Subaru, el seu repartiment de parell actiu i un sistema X-Mode millorat. L’exterior del Subaru XV híbrid presenta un equilibri entre un disseny urbà elegant i la solidesa. A més, el nou color exclusiu Lagoon Blue Pearl completa la paleta de colors del Subaru XV.

Aquest Subaru XV està construït sobre la nova Plataforma Global de Subaru (SGP). Amb la seguretat com a prioritat principal, el Subaru XV és el model més segur de la categoria, segons Euro NCAP.

Per reduir al mínim el risc d’accident, incorpora totalment de sèrie un ampli ventall de funcions d’assistència gràcies a la tecnologia Subaru EyeSight com la frenada precol·lisió, control de creuer adaptatiu o avís de canvi i permanència en carril, entre d’altres.

tracking