SEGRE
És el primer VW que pot conduir-se de forma semiautònoma a pràcticament qualsevol velocitat. Arribarà a partir de l'octubre.

VW Passat, renovació autònoma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen posa al dia el Passat per afrontar el repte de la conducció autònoma. De fet, és el primer Volkswagen que utilitza el sistema d’assistència Travel Assist, que permet conduir de forma semiautònoma a pràcticament qualsevol velocitat, de 0 a 210 km/h, o bé de 30 a 210 km/h si el canvi és manual.

I és que la marca germànica aposta pel funcionament en part automatitzat de les tecnologies. En aquest context, el Volkswagen Passat és pioner a disposar d’un volant capacitatiu, sensible al tacte del conductor i que interactua amb sistemes com el Travel Assist. En aquest sentit, el model estrena el VW Digital Cockpit, amb millores en la qualitat dels gràfics i noves funcions, alhora que possibilita personalitzar la pantalla amb una sola tecla View al volant.

També millora el sistema de guiat de carril Lane Assist, al dotar-lo d’una càmera multifunció. Innovadors són els fars matricials Led IQ.Light, heretats del Touareg, que ofereixen un plus de seguretat i confort.

Llueix quatre acabats diferents, Passat, Business, Executive i R-Line, com a límit de gamma. A banda d’aquestes versions, el Passat estarà equipat amb una variant Alltrack, amb tracció total i capacitat offroad, així com una híbrida endollable Passat GTE, el primer fruit d’una nova generació amb més autonomia. Ho certifica la seua bateria de 13 kW, un 31% més que la versió precedent, i que ofereix una autonomia elèctrica de 70 km NEDC, 20 més que l’anterior.

A part del motor GTE, s’ofereixen quatre motors dièsel, amb potències des de 120 fins a 240 CV. En gasolina, les tres opcions són de 150, 190 i 272 CV. Arribarà al mercat espanyol a partir de l’octubre.

Connectat. Compta amb la nova generació del sistema MIB3, que incorpora funcions com App-Connect Wireless, per connectar l’smartphone sense cables a través d’Apple CarPlay. A més, s’inclou el control per veu natural, així com la futura portabilitat.

Estètica. Llueix un disseny més refinat, perceptible en els para-xocs, graella del radiador i la inscripció Passat, que se situa en el centre. A més, els nous fars i els llums posteriors led garanteixen un disseny d’il·luminació inconfusible.

tracking