SEGRE

Seat Tarraco, amb versió híbrida endollable

El sistema de propulsió incrementarà  l'eficiència del SUV de gran mida, sense sacrificar el dinamisme ni el confort.  A més, guanya l'acabat FR.

Seat Tarraco, amb versió híbrida endollable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seat augmenta l’eficiència i atractiu del Tarraco a l’incorporar un nou motor híbrid endollable i l’acabat esportiu FR. D’aquesta manera, el SUV de gran mida es convertirà en una alternativa sostenible. Aquest sistema de propulsió ofereix una potència conjunta de 245 CV, fruit de combinar un motor de gasolina 1.4 TSI de 150 CV i un motor elèctric de 116 CV, amb bateries d’ions de liti de 13 kWh de capacitat.

D’altra banda, ofereix diverses modalitats de conducció al volant. Així doncs, l’híbrid endollable permet a l’usuari conduir en mode 100% elèctric durant més de 50 quilòmetres, si ho desitja, i reduir les emissions d’escapament a zero. O bé combinar el motor de gasolina i el motor elèctric per obtenir-ne més rendiment.

D’aquesta manera, el Tarraco ofereix 400 Nm de parell màxim, arriba a una velocitat màxima de 217 km/h i accelera de 0 a 100 km/h en 7,4 segons. A més, les emissions es redueixen de forma significativa fins a situar-se per sota de 50 g/km, segons el cicle de proves oficial WLTP.

El nou Tarraco no és tan sols més eficient, sinó que gaudeix d’un disseny més atractiu. Renovats són l’aleró, passos de roda i llantes, alhora que a la versió FR inclou un llum posterior totalment funcional a l’ample de la carrosseria.

Tots els elements estan pintats del mateix to que la carrosseria, si bé incorpora nous colors i opcions de personalització. També s’han millorat la seguretat i el caràcter pràctic. En aquest sentit, s’inclou un sistema d’assistència per al remolc, que facilita la seua incorporació així com les maniobres per aparcar.

A l’habitacle s’intensifica la sensació de confort. Els ocupants davanters compten amb seients esportius elèctrics amb funció de memòria. A més, els pedals són d’alumini i el volant esportiu inclou el logotip FR. Aquest acabat i la versió PHEV estaran disponibles al llarg de l’any 2020.

Electrificació. El Tarraco PHEV és una mostra de l’estratègia de la marca cap a l’electrificació, que comprendrà el llançament de sis nous models Seat i Cupra elèctrics i híbrids endollables fins a principis del 2021.

Mercat. Seat ha venut la xifra rècord de 369.500 vehicles els set primers mesos de l’any, amb 55.200 unitats comercialitzades al juliol, un 7,8 per cent més que el 2018. El Tarraco està contribuint a ampliar la presència de la marca a nivell global.

tracking