SEGRE

El Toyota Camry Hybrid, a punt per conquerir la carretera

Amb aquesta versió, la marca suma nou models híbrids al mercat espanyol, des d'utilitaris fins a berlines passant per  SUV o monovolum.

El Toyota Camry Hybrid, a punt per conquerir la carretera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vuitena edició del Toyota Camry irromp a les carreteres amb una versió híbrida. Amb aquest, la marca ja comptabilitza un total de nou models híbrids al mercat espanyol i entra de ple en un nou segment, el de les berlines de mida mitjana i gran.

A banda de lluir un disseny en línia amb les grans berlines de representació, el nou Camry Hybrid compta amb dos trets que el desmarquen de la competència: la nova plataforma TNGA-K i el nou motor híbrid 2.5 de 218 CV, el mateix que munta el RAV4 Hybrid.

La plataforma contribueix a guanyar més espai interior i millorar la resposta a la carretera. Per la seua banda, el sistema de propulsió garanteix màxima eficiència i potència.

Va associat a una transmissió seqüencial Shifmatic que permet al conductor canviar de marxa mitjançant la palanca muntada als seients davanters, de la mateixa manera que una caixa de canvis automàtica de sis velocitats convencional.

Tot plegat li permet consumir 5,3 litres cada 100 quilòmetres i emetre 119 g/km de CO2, segons el cicle WLTP.

Integren la gamma tres acabats diferents: Business, Advance i Luxury.

Quant al primer, està enfocat a flotes de vehicles amb necessitats molt específiques i el segon és el més equilibrat pel que fa a preu/equipament. El tercer converteix el Camry en una berlina de representació, amb components del segment prèmium.

En aquest sentit, des de l’opció més bàsica compta amb càmera de visió posterior, climatitzador bizona, quadre d’instruments amb pantalla TFT de 7”, fars led, sensors de pluja i aparcament davanter o posterior o el Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota. La paleta inclou vuit colors diferents: Blau Cobalt, Blanc Clàssic, Blanc Perlat, Basalt Metal·litzat, Bronze Platí, Negre Cosmo, Plata i Roig Emoció.

Etiqueta Eco. Igual que la resta d’híbrids, el Camry Hybrid presenta beneficis com poder circular en episodis d’alta contaminació i accedir a Madrid Central sense restricció, accedir a descomptes en determinats peatges o gaudir de reducció en certs impostos.

Comercialització.Disponible en l’acabat Advance, surt al mercat per 32.500 euros. Per als clients de flotes, Toyota Fleet Mobility presenta una oferta de llançament de 450 euros al mes en modalitat rènting, en vigor fins a finals d’aquest any.

tracking