SEGRE

El Nissan Juke redefeneix el crossover compacte

Unes dimensions més grans, sostre flotant o la tecnologia Full-Led de sèrie caracteritzen el model.

El Nissan Juke redefeneix el crossover compacte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé una dècada després de crear tendència al segment dels crossover compactes gràcies a la seua personalitat única, la nova generació del Nissan Juke ha arribat per reinventar de nou aquest segment.

Ofereix nous nivells de rendiment i tecnologia, tot això integrat a una carrosseria crossover cupè espectacular i més espaiosa.

Amb un milió d’unitats circulant per Europa, pràcticament el 10 per cent dels quals venuts a Espanya, el Nissan Juke ha conquerit els clients europeus gràcies al seu disseny únic.

El Juke té dimensions més grans i un aspecte atlètic, unes llantes d’aliatge de 19 polzades i sostre flotant d’estil cupè. Equipat amb tecnologia Full-Led de sèrie, el model conserva els emblemàtics fars davanters circulars juntament amb la nova forma d’Y que complementa la calandra V-Motion de Nissan. També s’ha transformat per dins i resulta més espaiós tant per als passatgers com per a l’equipatge. En aquest sentit, el maleter augmenta la capacitat fins als 422 litres, xifra que representa un 20 per cent més.

tracking