SEGRE

Hyundai millora la connectivitat i disseny de l'ecològic Ioniq

Tant les versions híbrides com les Plug-in equipen el motor Kappa GDI d'1.6 litres, que ofereix una potència de 105 CV.

Hyundai millora la connectivitat i disseny de l'ecològic Ioniq

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai actualitza els Ioniq híbrid, híbrid endollable i elèctric, amb més tecnologia i una estètica renovada. Per això posa l’accent en els serveis de connectivitat Bluelink, els sistemes d’assistència a la conducció i seguretat activa SmartSense i l’entreteniment d’última generació.

D’altra banda, els conductors del nou Ioniq elèctric poden gaudir d’un 36 per cent de capacitat d’energia addicional gràcies a una bateria millorada de 38,3 kWh. D’aquesta manera, assoleix una autonomia total de 311 km, segons cicle WLTP. A més, el motor elèctric guanya potència, al passar dels 120 als 136 CV. Està equipat amb un carregador integrat de 7,2 kW, de manera que, en una estació ràpida, la bateria pot carregar-se fins al 80 per cent en cinquanta-quatre minuts.

Els híbrid i Plug-in estan equipats amb el sistema Eco DAS per millorar l’economia de combustible. Tant minimitza l’ús dels frens com administra la càrrega i descàrrega de la bateria en situacions de pujada i baixada per maximitzar-ne l’ús. Una altra novetat és la frenada regenerativa en mode Eco, que permet seleccionar entre diferents nivells d’intensitat a través de les lleves del volant. El nou Ioniq elèctric compta amb Eco+, de tal manera que, al seleccionar-lo, els conductors redueixen el consum d’energia i la restant es pot estendre en cas d’emergència.

En matèria d’estètica, el frontal i para-xocs llueixen nou disseny en graella o calandra. Els llums diürns i els grups òptics davanters i posteriors s’han redissenyat perquè el Ioniq destaqui de nit i que alhora sigui més segur. Paral·lelament, el Ioniq renova l’aspecte interior amb quatre opcions de seients de cuir o il·luminació ambiental a la pantalla LCD o a la zona inferior del davantal. Nou colors de carrosseria o llantes de 16 polzades són altres elements distintius.

Connectivitat. El nou Ioniq incorpora el Bluelink, que permet als conductors del model elèctric arrancar-lo i aturar-lo de manera remota. També introdueix l’eCall, que truca automàticament a emergències en cas que es despleguin els airbags.

Seguretat. Tots els models estan equipats amb l’SmartSense, que monitoritza constantment l’entorn del vehicle per protegir de possibles perills. Inclou assistent de prevenció de col·lisió frontal o una nova funció de detecció de ciclistes.

tracking