SEGRE

L'Audi RS Q3, disponible per primera vegada en Sportback

Els dos SUV compactes estaran disponibles als concessionaris a finals del 2019.

L'Audi RS Q3, disponible per primera vegada en Sportback

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Audi Sport presenta la nova edició de l’RS Q3, i amplia la gamma amb l’RS Q3 Sportback, en què inclou una versió totalment nova. Els dos SUV compactes esportius ofereixen prestacions extraordinàries, disseny atlètic i grans dots per a ús quotidià. Estaran disponibles als concessionaris a finals del 2019. Els Audi RS Q3 i RS Q3 Sportback són sinònims de força i prestacions, que queden reflectides en el disseny. La calandra negra brillant amb estructura tipus bresca tridimensional s’insereix al para-xocs RS, amb unes grans entrades laterals d’aire. El disseny atlètic es reflecteix a l’interior del vehicle.

La unitat de control de climatització, la consola central i la pantalla de l’MMI Touch estan orientades cap al conductor fins en deu graus. Dins de la família Audi Q3, l’RS Q3 i l’RS Q3 Sportback es converteixen en les versions més esportives. Compten amb 400 CV, 480 Nm de parell i tracció integral permanent quattro.

Estan concebuts com a models de cinc places i, malgrat el seu caràcter esportiu, també ofereixen plena funcionalitat per a un ús quotidià.

tracking