SEGRE

Peugeot e-208 i e-2008, claus per a la mobilitat elèctrica

L'autonomia ja no és un problema, ja que estan equipats amb una bateria de gran capacitat de 50 kWh que els permet oferir una autonomia de més de 300 quilòmetres en condicions reals.

Peugeot e-208 i e-2008, claus per a la mobilitat elèctrica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nous Peugeot e-208 i e-2008 suposen una nova manera de viure un cotxe elèctric, per les seues pròpies característiques tècniques i per la nova gamma de serveis. L’autonomia ja no és un problema, ja que estan equipats amb una bateria de gran capacitat de 50 kWh que els permet oferir una autonomia de més de 300 quilòmetres en condicions reals.

D’altra banda, la bateria dels nous Peugeot e-208 i e-2008 gaudeix d’una vida útil més gran i Peugeot ofereix una garantia de 8 anys o 160.000 km per a un 70% de la seua capacitat de càrrega. Aquesta garantia continua sent vàlida en cas de revenda del vehicle o de la compra d’un cotxe usat.

Amb el servei Easy-Charge es facilita la càrrega a casa, amb un diagnòstic per avaluar la instal·lació elèctrica necessària i la millor instal·lació final.

També permeten programar la recàrrega, bé des de la pantalla del navegador connectat o des de l’smartphone, gràcies a l’aplicació MyPeugeot®. A més, aquest sistema també permet consultar de forma remota el nivell de càrrega i començar o aturar-la en qualsevol moment.

tracking