SEGRE
Al disposar d'una bateria de 52 kWh,  el seu radi d'acció s'eleva fins als 395 quilòmetres en cicle WLTP.

Renault Zoe, l'elèctric es reinventa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vaixell insígnia dels Renault 100% elèctrics, el ZOE arriba al mercat lluint més eficàcia, autonomia i potència. La tercera generació ofereix unes prestacions d’alt nivell des de l’equipament més bàsic i continua sent assequible.

Exteriorment, l’evolució s’aprecia des d’un primer cop d’ull. Per exemple, la il·luminació passa al led 100% des del nivell bàsic, cosa que incrementa la lluminositat en un 75% respecte als halògens sense que faci efecte en el consum elèctric. De revolucionari qualifica la firma el disseny interior, amb un tablier que ofereix ara més confort.

En l’aspecte tècnic, el nou ZOE guanya autonomia, amb una bateria de 52 kWh que eleva el seu radi d’acció fins als 395 quilòmetres en cicle WLTP. Ofereix també més possibilitats en qüestió de recàrrega a l’introduir la càrrega en corrent continu.

Paral·lelament, proporciona més plaer de conducció gràcies a un motor més eficaç de 100 kW de potència. D’això, el ZOE és el resultat d’optimitzar els principals components d’un cotxe elèctric, des del xassís fins a la frenada passant per la direcció o electrònica. L’arquitectura elèctrica ha estat totalment redissenyada per allotjar la instrumentació digital de sèrie i els múltiples ajuts a la conducció (ADAS).

Capítol a part es mereixen els serveis connectats, gràcies a l’Easy Connect. Des dels ajuts a la conducció a la pantalla de 10 polzades del conductor, passant pel sistema multimèdia Renault Easy Link i el nou mode de circulació, que facilita conduir per la ciutat, tot està pensat per a més senzillesa i plaer en el dia a dia.

Càrrega. Des de casa teua, la càrrega de 0 al 100% és possible en 9 hores i 25 minuts gràcies a una Wallbox de 7 kW. El ZOE recupera uns 300 quilòmetres d’autonomia en 8 hores. Connectat a un born públic d’11 kW, recupera fins a 125 km en 2 hores.

Ajuts. Disposa d’elements com ara reconeixement dels senyals de circulació, commutació automàtica dels llums, avís d’angle mort, assistència automàtica de retenció, frenada automàtica d’emergència o pàrquing de mans lliures, entre d’altres.

tracking