SEGRE

Trek, versió 'off-road' del Toyota Corolla

Una major altura lliure al terra i propulsió híbrida elèctrica de 180 CV són els seus trets distintius.

Trek, versió 'off-road' del Toyota Corolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba a Espanya el nou Toyota Corolla Trek, una variant de Corolla Hybrid Touring Sports d’estètica off-road, amb un equipament excel·lent, nombrosos detalls, una major altura lliure al terra per poder circular per camins sense asfaltar i propulsió híbrida elèctrica 2.0 Dynamic Force de 180 CV.

Amb un disseny inspirat en el dels totcamins, Corolla Trek serà el model de referència per a aquells que realitzen activitats a l’aire lliure.

Es distingeix de la resta de versions de Corolla Hybrid Touring Sports, a banda de per la seua imatge, per comptar amb 20 mm més d’altura lliure al terra. En el disseny exterior sobresurten detalls com les proteccions a la zona baixa de tot el contorn de la carrosseria, la graella frontal de bresca d’abella, les motllures protectores en gris al frontal i els laterals i les llantes d’aliatge específiques, de 17’.

D’altra banda, a l’interior compta amb tapisseria de material tèxtil en dos tons, a joc amb els elements decoratius d’acabat en fusta del tablier. El logo Trek és present tant en els passos de porta com a la contraporta del maleter.

tracking