SEGRE

El Jazz marca el camí dels elèctrics d'Honda

A mitjans del 2020 es llançarà al mercat el nou Jazz, que trena tecnologia de propulsió híbrida de dos motors elèctrics.

El Jazz marca el camí dels elèctrics d'Honda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Honda revela els trets del nou Jazz, que estrena propulsió híbrida de dos motors elèctrics. Amb aquest, la marca aconseguirà el seu objectiu que el 2022 els seus principals models europeus comptin amb sistemes de propulsió elèctrica.

El Jazz és el primer Honda que llueix l’emblema e-HEV, que s’aplicarà a tots els seus futurs productes elèctrics. D’altra banda, la gamma incorpora una nova variant Crosstar, amb el mateix sistema híbrid, però amb carrosseria més alta, disseny exclusiu de la graella davantera, tapisseria resistent a l’aigua i barres del sostre integrades. La nova generació del cinc portes mostra l’evolució de la silueta compacta del Jazz.

Les línies més precises s’estenen pels laterals de l’automòbil, amb la qual cosa s’aconsegueix una forma més simple. Les línies de la part superior accentuen el parafang i passos de roda, cosa que reforça l’aspecte més ampli del vehicle.

El Jazz conserva el nivell d’espai interior líder de la seua classe, gràcies a la disposició del sistema de propulsió híbrida al xassís. D’altra banda, la nova i intuïtiva tecnologia d’infoentreteniment compta amb avançades prestacions i un punt d’accés wifi. La completa gamma d’aplicacions pot complementar-se amb el duplicat de la pantalla mitjançant la funció mirall de l’smartphone, a través d’Android Auto i Apple CarPlay, tots dos de sèrie.

Com a complement a l’àmplia gamma de funcions, Honda ofereix també característiques avançades de seguretat i ajuda a la conducció. És el cas de la tecnologia Sensing, que afegeix a les funcions que ja té una càmera més ampla d’alta definició, que substitueix el model i la configuració de radar anteriors. Això permet reconèixer les voreres rebaixades i les marques de la carretera. El Jazz preveu iniciar la comercialització a mitjans del 2020.

Seguretat. El sistema de prevenció i mitigació d’impactes CMBS millora amb la funció de conducció nocturna de detecció de vianants i ciclistes en vies no il·luminades i ara acciona els frens al detectar que un vehicle es creua o s’incorpora al carril.

Propulsió. El sistema híbrid amb dos motors elèctrics (generador i impulsor) ofereix una gran combinació de rendiment i facilitat de conducció, així com un notable estalvi de consum de combustible. Garanteix una conducció suau i directa.

tracking