SEGRE

Hyundai Kona híbrid, 'eco' amb carrosseria SUV

Està equipat amb funcions de connectivitat Bluelink,  que permet controlar el vehicle a distància.

Hyundai Kona híbrid, 'eco' amb carrosseria SUV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’última versió del Hyundai Kona, el Kona Híbrid, irromp a Lleida. Amb aquest model, la marca respon a les demandes dels clients europeus de més vehicles ecològics amb carrosseria SUV. A més d’un disseny cridaner, ofereix un sistema de propulsió híbrid amb què assoleix els 141 CV de potència. I una sèrie de millores tecnològiques que inclouen funcions avançades de connectivitat Bluelink, sistemes d’assistència a la conducció i seguretat activa SmartSense, així com funcions d’informació i entreteniment d’última generació.

El model hereta el mateix disseny expressiu del Kona i de l’elèctric, amb fars dobles full led. A part del color del llançament (Blue Lagoon), els clients poden elegir altres combinacions, així com entre llantes de 16 o 18”.

A l’interior, es garanteix el confort i l’exclusivitat, gràcies a un paquet que conjuga detalls en blanc i negre lluent. A més del ja conegut paquet de color blanc de sèrie, els clients poden escollir entre els paquets Lima i Roig, tant un com l’altre amb sostre en negre. Per oferir màxima comoditat als passatgers, l’híbrid inclou sistema de ventilació i calefacció en tres etapes als seients davanters elèctrics, així com seients posteriors calefactables.

La seguretat també és clau. Per això, la variant híbrida està equipada amb la tecnologia SmartSense, que monotoriza constantment l’entorn del vehicle per protegir els passatgers dels possibles perills de la carretera.

I un plus l’atorga el control de creuer Stop & Go, que mitjançant sensors de radar manté la velocitat i distància constants, accelerant o frenant automàticament. També compta de sèrie amb el fre d’estacionament elèctric activable amb empremta digital.

Gràcies al comportament dinàmic, els conductors poden gaudir d’un híbrid amb transmissió automàtica de doble embragatge i amb sis velocitats.

Bluelink. El Kona híbrid inclou aquest dispositiu de connectivitat, que permet als conductors bloquejar o desbloquejar remotament el cotxe a través d’una aplicació per a telèfons mòbils. A més, compta amb els serveis Life de Hyundai.

Ecoconducció. L’híbrid amb pantalla tàctil de 10,25 polzades està equipat amb el sistema Eco-Das per ajudar a millorar l’economia de combustible. Analitza la informació de la carretera per avisar quan cal desaccelerar, cosa que redueix l’ús dels frens.

tracking