SEGRE

BMW M2 CS, disseny esportiu amb alt rendiment

El nou model exclusiu constitueix una base per al desenvolupament de l'M2 CS Racing, el punt d'entrada de BMW als automòbils de competició.

BMW M2 CS, disseny esportiu amb alt rendiment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW presenta un model exclusiu d’edició i fabricació limitada, amb un cridaner aspecte esportiu. El nou BMW M2 CS, d’alt rendiment, s’ubica per sobre de l’M2 Competition, amb l’essència dels M3 i M4 CS, alhora que constitueix la punta de llança per desenvolupar l’MW CS Racing, que suposa l’entrada de BMW als automòbils de competició i el nou segment Clubsport.

Elements fabricats en plàstic reforçat amb fibra de carboni li asseguren un disseny més agressiu que l’M2 Competition. Això es plasma en un capó de nou disseny, un sostre desenvolupat completament en CFRP, inèdit en un M2, o un aleró que voreja la tapa del maleter.

L’interior combina una aparença sofisticada amb disseny lleuger. La consola central està fabricada per complet en fibra de carboni lleugera i el CFRP també s’utilitza en els tiradors i motllures de les portes. Un altre element distintiu són els seients ultralleugers, que, amb el seu estil bacquet, ofereixen una clara picada d’ull a la competició i asseguren un suport lateral fins i tot si es condueix en circuit.

Propulsa el nou BMW un motor de sis cilindres en línia i doble turbo, que desenvolupa 450 CV, 40 més que l’M2 Competition. La potència del motor es transfereix a l’asfalt de la carretera o el circuit a través de la suspensió Adaptativa M, fins ara exclusiva dels M4, i els pneumàtics Cup. La suspensió adaptativa M permet al conductor alterar la configuració dels amortidors a través dels modes Comfort, Sport i Sport+.

D’altra banda, compta amb una transmissió M de 7 velocitats, que li permet accelerar de 0 a 100 quilòmetres hora en 4 segons, a la qual s’afegeix, per primera vegada en un CS, una caixa de canvis manual de 6 velocitats. A més, està equipat amb un filtre de partícules de gasolina que redueix encara més les emissions. Dos vàlvules controlades electrònicament asseguren un so ajustat als BMW M.

tracking