SEGRE

Kia renova els Niro híbrids i híbrids endollables

Manté la paleta de 9 colors, si bé incorpora una tonalitat exterior metal·litzada.

Kia renova els Niro híbrids i híbrids endollables

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estil funcional de crossover i propulsió híbrida d’emissions ultrabaixes són els trets distintius del Kia Niro, que exhibeix millores. Entre aquestes, un nou disseny exterior, un interior encara de més qualitat i més opcions de personalització de color. D’aquesta manera, les versions híbrides i híbrides endollables s’assemblen al nou e-Niro, totalment elèctric.

El Niro manté la seua icònica calandra tiger nose, però els nous para-xocs li atorguen més presència sobre la carretera. S’han redissenyat els grups òptics de sèrie, de manera que els llums diürns de led s’allotgen sota els fars. La nova imatge del para-xocs inclou una protecció inferior platejada, així com nous reflectors i llums de boira als extrems. Llueix també unes llantes de 16 i 18 polzades de dos tons i renovat disseny.

A l’interior, l’aparença és més luxosa. Revestiments d’alta qualitat al tablier o acabats negre brillant amb platejat realcen aquesta sofisticació. Atraurà encara més els conductors pel seu canvi de lleves al volant. Les versions híbrida i híbrida endollable estan equipades amb una caixa de canvis de doble embragatge amb sis velocitats, de resposta més immediata. A més, les dos versions equipen un nou fre d’estacionament elèctric i discos posteriors més grans, per millorar la resposta.

Les seues proporcions de crossover impliquen que els usuaris es beneficien d’un generós habitacle i un espai de càrrega flexible. A diferència d’altres cotxes híbrids, el Niro ofereix un paquet de remolc que permet estirar càrregues de fins a 1.300 quilos.

La combinació de motor 1.6 GDi i bateria de liti dóna com a resultat unes emissions de 110 g/km, en l’híbrid, i de 31 g/km, en l’híbrid endollable. Aquest últim pot arribar a una autonomia en mode elèctric de fins a 65 quilòmetres en conducció urbana o de 48 km en cicle combinat WLTP. Quant al consum, assoleix els 4,8 litres en la versió híbrida i els 1,4 en l’híbrida endollable.

Uvo Connect. El Niro serà entre els primers models de la casa Kia a Europa que oferiran un innovador Uvo Connect.

Connectarà els conductors de tot el món per proporcionar-los informació necessària durant la marxa.

Seguretat. Amb aquesta actualització el Niro introduirà noves tecnologies d’assistència a la conducció. Per exemple, la funció de parada i arrancada automàtiques Stop & Go, que pot parar el Niro completament si el trànsit s’atura.

tracking