SEGRE

Audi S8, grans prestacions en la classe de luxe

Amb 571 CV, es combina amb la tecnologia Mild Hybrid per a una simbiosi entre eficiència i confort.  I dinamisme, a l'incorporar suspensió activa predictiva o transmissió quattro.

Audi S8, grans prestacions en la classe de luxe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Audi S8 combina un luxe progressiu amb la dinàmica, alhora que es confirma com a referència del lema a l’avantguarda de la tècnica amb els seus innovadors sistemes de suspensió.El seu motor 4.0 TFSI rendeix 571 CV i es combina amb la tecnologia Mild Hybrid (MHEV) per a una perfecta simbiosi entre eficiència i confort. La suspensió activa i predictiva, la direcció a les quatre rodes i la transmissió quattro amb diferencial esportiu proporcionen una gran dinàmica de conducció.L’emoció i les prestacions pròpies d’un cotxe esportiu es veuen acompanyades pel confort i l’eficiència energètica. El sistema MHEV funciona contínuament per reduir el consum de combustibles i les emissions. Tant és així que, en conducció habitual, és possible un estalvi de combustible de fins a 0,8 litres cada 100 quilòmetres.El disseny exterior, elegant i fluid de l’A8 es complementa amb alguns detalls nous i específics en l’S8. Hi ha disponibles rodes de fins a 21 polzades de diàmetre per a aquesta berlina de 5,17 metres. Detalls al para-xocs davanter, faldons i carcasses així com les sortides de fuita dobles emfatitzen el caràcter esportiu.Els clients poden escollir entre nou refinades combinacions i dissenys, que suggereixen l’ambient d’un saló de luxe. Així, la nova inserció superior té un efecte especial 3D que dóna profunditat. D’altra banda, el conductor controla gairebé totes les funcions a través de dos pantalles.Els 38 sistemes d’assistència a la conducció d’Audi es divideixen en paquets City i Tour. Sobresurten l’assistent de conducció adaptatiu, el Traffic Jam Assist i el Lane Tracking. En combinació amb l’assistent predictiu, el sistema frena i accelera anticipant-se a les condicions del trànsit.

Suspensió activa predictiva. En combinació amb la suspensió pneumàtica, es pot fer pujar o baixar cada roda individualment. Per tant, es permet controlar per primera vegada la posició de la carrosseria en qualsevol situació de conducció.

Audi Drive Select.Ofereix cinc perfils, entre els quals Comfort+. Amb aquest, la carrosseria s’inclina cap a l’interior del revolt fins a 3 graus, i redueix l’acceleració lateral. A més, la carrosseria s’eleva a l’accionar la maneta per facilitar entrar o sortir.

tracking