SEGRE

Toyota renova el C-HR amb un motor híbrid 2.0

La gamma al complet arribarà al mercat espanyol al gener amb uns preus similars a l'anterior.

Toyota renova el C-HR amb un motor híbrid 2.0

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El renovat Toyota C-HR Hybrid arriba al mercat espanyol, equipat amb motorització híbrida elèctrica Dynamic Force de 184 CV. Posteriorment es completarà la gamma amb altres nivells d’equipament i el propulsor híbrid 1.8 litres de 122 CV.Els seus trets, que combinen una imatge impactant amb un tacte de conducció únic i una gran eficiència, van ara una mica més enllà, gràcies al redisseny exterior, les millores a l’habitacle, la inclusió d’una nova motorització híbrida de més potència, la millora de l’altre propulsor híbrid i l’arribada de nous elements d’equipament.El model es pot elegir en sis colors exteriors diferents, tots de tipus Bi-To: Blanc Perlat, Gris Grafit, Blau Nèbula, Gris Diamant, Roig Emoció i Gris Celestita –els dos últims són nous a la paleta colors de Toyota C-HR.També són de sèrie set coixins de seguretat, els vidres enfosquits, les llantes d’aliatge de 18”, assistent d’arrancada en pendent, la càmera de visió posterior, el sistema avançat d’assistència a l’aparcament o el Toyota Safety Sense.A més, inclou una de les grans novetats de la gamma 2020: un nou sistema multimèdia que permet la integració total de smartphones mitjançant Apple CarPlay i Android Auto. Permet carregar actualitzacions sense cables en el sistema de navegació i dóna accés a tot l’univers iOS i Android a través de la pantalla tàctil multifunció.L’equipament es completa amb el sistema d’àudio prèmium JBL, el sistema de trucada d’emergència i el nou Hybrid Pack Plus.

App. Estrena l’última versió de MyT, l’app de Toyota per a telèfons mòbils intel·ligents que permet accedir a funcionalitats com Localiza mi Toyota, informació de viatges, estadístiques recordatoris per realitzar el manteniment a la xarxa oficial.

Hybrid Coach. Arriba una nova funció al MyT: l’Hybrid Coach. Es tracta d’un servei d’assessorament personalitzat per ajudar els conductors a incrementar l’eficiència dels seus desplaçaments i la conducció en mode 100% elèctric.

tracking