SEGRE

El nou Renault Captur aconsegueix les cinc estrelles

Ha demostrat les seues qualitats en seguretat tant per a ocupants com vianants.

El nou Renault Captur aconsegueix les cinc estrelles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Renault Captur aprova amb molt bona nota l’examen dels tests EuroNcap aconseguint les cinc estrelles. Ha demostrat totes les seues qualitats en matèria de seguretat tant per als ocupants (adults i nens) com per als vianants, gràcies a la seua oferta completa i eficient d’ajuts a la conducció.

Concebut a partir de la nova plataforma modular CMF- B, se situa al costat del nou Clio en el quadre d’honor dels vehicles més segurs. Es beneficia d’una estructura optimitzada, amb seients revisats i fixacions de cinturons per a una subjecció òptima. Renault es presenta com a ambaixador de la tecnologia Fix4sure, que persegueix l’excel·lència en la retenció dels ocupants.

D’altra banda, l’habitabilitat del nou Captur permet instal·lar fàcilment un seient per a nen sobre les places laterals posteriors, mitjançant Isofix i el sistema I-size, i protegir també els caps a les places posteriors en cas de xoc lateral.

El Captur gaudeix, així mateix, d’equipaments de seguretat des del primer nivell: sis coixins de seguretat, ABS amb ajuda en la frenada d’emergència, càmera i radars. També incorpora regulador/limitador de velocitat i alerta de mal bloqueig de cinturons a les cinc places.

D’altra banda, la visió s’optimitza gràcies a una càmera de 360 graus, llums davanters 100% led de sèrie, il·luminació automàtica de llums i retrovisor interior amb electrocromat. Els ajuts a la conducció estan disponibles en tres famílies: conducció, pàrquing i seguretat.

tracking