SEGRE
La reinterpretació de la icona dóna com a resultat un vehicle capaç i segur per a tota la família.

Land Rover Defender, icona renovada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Land Rover Defender ja és aquí. La reinterpretació de la icona dóna com a resultat un vehicle capaç i segur per a tota la família.

El model és inconfusible gràcies a la distintiva silueta amb mínims sortints davanters i darrers per aconseguir bons angles d’atac i sortida. Incorpora petites finestres alpines al sostre, però manté alhora la contraporta posterior i la roda de recanvi que sempre han caracteritzat el model original.

El minimalisme es trasllada a l’interior, on els elements estructurals i les subjeccions es deixen a la vista per augmentar la sensació de senzillesa i funcionalitat.

Un tret innovador és el canvi de marxes al tablier, que possibilita instal·lar el seient auxiliar central opcional a la part davantera, creant així una fila de tres seients.

D’aquesta manera, el Defender 110 ofereix configuracions de cinc, sis o 5+2 places amb un espai de càrrega darrere de la segona fila de fins a 1.075 litres, que s’amplia a 2.380 quan la segona fila està plegada.

D’altra banda, la família es completa amb un model Defender 90 més petit, amb una longitud d’un compacte de cinc portes.

Fora de l’asfalt, les seues prestacions marquen la diferència. La profunditat pel que fa al pas de gual assoleix els 900 mm i estrena en primícia el Configurable Terrain Response, que permet tant a conductors experts com principiants optimitzar la tracció en qualsevol circumstància.

Al llançar-se al mercat, compta amb un motor de gasolina P300 i un potent P400 amb tecnologia mild hybrid. Com a alternativa, els clients poden escollir entre dos dièsel de quatre cilindres, el D200 i el D240, amb un consum de 7,6 litres als 100 quilòmetres i emissions de 199 g/km.

L’any que ve arribarà una versió híbrida endollable PHEV per viure l’experiència d’una conducció silenciosa.

Amb seguretat. La tracció permanent a les quatre rodes, la caixa de canvis automàtica de dos velocitats, el diferencial central i el bloqueig del diferencial posterior actiu opcional asseguren conduir sense problemes per la sorra o qualsevol terreny.

Accessoris. Ofereix el major nombre d’accessoris individuals d’un Land Rover, com un cabrestant elèctric amb control remot, carpa de sostre, tendals inflables resistents a l’aigua o els més convencionals barra de remolc i suports de sostre.

tracking