SEGRE

El Nissan Juke obté cinc estrelles d'Euro NCAP 2019

L'organització ha posat l'accent en la resistència i la robusta tecnologia de prevenció d'accidents.

El Nissan Juke obté cinc estrelles d'Euro NCAP 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou model Nissan Juke ha rebut la màxima puntuació en seguretat, cinc estrelles, per part d’Euro NCAP, amb especial menció a la resistència i la robusta tecnologia de prevenció d’accidents.

L’entitat li ha atorgat una puntuació del 94% quant a protecció per a adults, així com un 85% en protecció per a ocupants infantils, la qual cosa situa aquest model en els llocs del capdavant del segment de crossover compactes el 2019. Aquestes puntuacions es deuen a l’avançada estructura reforçada del model, que s’ha fabricat amb acer d’alta resistència en zones clau per millorar-ne la rigidesa i absorbir i dissipar la força de l’impacte abans d’arribar a l’espai de seguretat dels passatgers.

El Juke ha obtingut una puntuació del 81 per cent en les proves de protecció de ciclistes i vianants. Compta amb diversos ajuts actius a la seguretat, en què s’inclou el sistema anticol·lisió frontal intel·ligent, que avisa el conductor i activa els frens si el cotxe preveu un impacte amb un vehicle, un vianant o un ciclista. Aquesta funció s’inclou de sèrie en tota la gamma del nou Juke, no només en les versions de més nivell, i garanteix que els conductors puguin disfrutar d’una conducció àgil i divertida sense sacrificar la seguretat.

També ha aconseguit una bona puntuació en assistència a seguretat, un 73 per cent, gràcies a les tecnologies de la Mobilitat Intel·ligent Nissan. Inclou el sistema avançat d’assistència Nissan ProPILOT, un primer pas cap a la conducció autònoma.

tracking