SEGRE

El nou VW Golf 8, més digitalitzat i electrificat

Ofereix una gamma àmplia de propulsors amb 5 motors electrificats amb 3 etiquetes Eco i dos Zero.

El nou VW Golf 8, més digitalitzat i electrificat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Volkswagen Golf arribarà al mercat espanyol el mes de febrer més digitalitzat, connectat i electrificat que mai. Tots els comandaments són digitals de sèrie i gràcies a un sistema intel·ligent d’ús molt ràpid i autoexplicatiu, el seu maneig és molt senzill i intuïtiu, cosa que fa més fàcil la vida a bord.

El quadre de comandaments digital Cockpit de 10,25” és molt personalitzable. Com a opció es pot afegir la pantalla central de 10”, per formar l’Innovision Cockpit i incorpora un Head Up Display projectat al parabrisa i un avançat sistema d’il·luminació IQ.Ligth amb tecnologia Matrix Led.

El sistema de connexió entre vehicles i infraestructures Car2X de sèrie eleva la seguretat al més alt nivell. A més, equipa els últims sistemes d’assistència a la conducció sota el paraigua IQ Drive, que entre altres sistemes incorpora el Travel Assist, que permet la conducció semiautònoma amb control de direcció.

La nova oferta de motors incorpora cinc versions electrificades. 3 Mild Hybrid de 48 V amb etiqueta Eco i 2 versions híbrides endollables amb etiqueta Zero. L’oferta de gasolina la componen motors TSI de 1.0, 1.5 i 2.0 amb potències des de 110 fins a més de 300 CV.

L’oferta dièsel afegeix dos motors TDI 2.0 litres de nova generació de 115 i 150 CV que permet reduir el consum un 17%. També s’ofereix amb un motor de gas natural comprimit GNC 1.5 TGI. Els preus per al mercat espanyol partiran des dels 22.900 euros, amb descomptes inclosos.

Personalització. El client gaudeix d’alt grau de personalització 2.0 i pot seleccionar ajustaments com temperatura, llum ambiental o modes de conducció a través del núvol. Aquests ajustaments es carregaran per a tot conductor que tingui un usuari ID de VW.

Control per veu. També estrena el control per veu natural i l’assistent Hola Volkswagen per donar indicacions a les funcions de navegació o climatització. Oferirà suport per veu a través d’Alexa en combinació amb els sistemes Discover Media i Pro.

tracking