SEGRE

Peugeot ofereix equipaments per fer front a l'hivern

El 3008 Hybrid4 arriba a la gamma com l'opció més eficient per a les carreteres gelades o nevades.

Peugeot ofereix equipaments per fer front a l'hivern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gamma Peugeot compta amb equipaments i funcions d’ajuda a la conducció perfectament adaptats per fer front als rigors de l’hivern: gel, neu i baixes temperatures, que coincideixen amb els desplaçaments nadalencs.

El Peugeot 3008 Hybrid4 arriba a la gamma com l’opció més prestacional i eficient per enfrontar-se a carreteres gelades o nevades. Aquest SUV d’altes prestacions, amb el distintiu Zero de la DGT, desenvolupa una potència equivalent de 300 CV, amb emissions de CO2 en el millor nivell del mercat dels híbrids: 29 g/km. A més, pot recórrer fins a 59 km en mode 100% elèctric. Unes xifres que resulten de combinar un motor gasolina PureTech de 200 CV amb dos motors elèctrics: un davant, associat a la caixa de canvis e-EAT8 i que desenvolupa 110 CV, i el segon acoblat al tren posterior, amb una potència de 112 CV. És capaç de passar de 0 a 100 km/h en 5,9 segons.

Les versions amb motors dièsel i gasolina de la gamma SUV Peugeot compten amb el sistema Advanced Grip Control, que assegura una motricitat i una adherència perfectes en qualsevol circumstància, amb cinc modes especialment adaptats a qualsevol tipus de terreny.

Ofereix quatre modes de conducció, que es poden triar en funció de les circumstàncies o les preferències de cada moment. Destaca la manera 4WD, que permet una major motricitat a la carretera o en terrenys difícils per aconseguir una gran adherència.

tracking