SEGRE

El renovat Opel Insignia llueix nou motor i tracció total

A banda de la berlina Gran Sport i el familiar Sports Tourer, va exhibir el nou i elegant disseny de l'esportiu GSi,

El renovat Opel Insignia llueix nou motor i tracció total

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El saló de Brussel·les va acollir la presentació en societat d’un renovat Opel Insignia. A banda de la berlina Gran Sport i el familiar Sports Tourer, va exhibir el nou i elegant disseny de l’esportiu GSi, amb les seues inconfusibles entrades d’aire amb aspecte de dents de sabre. Als motors 1.4 gasolina de 145 CV i dièsel 1.5 de 122 CV, se suma el nou motor turbo de gasolina de 2.0 i 230 CV i el canvi automàtic de nou velocitats, entre altres millores mecàniques.

Comparat amb el seu predecessor, el nou Insignia consumeix fins a un 18% menys de combustible, alhora que redueix emissions fins als 100 g/km. Per això, se situa com un dels cotxes més eficients en el seu segment en consum.

El seu afinat xassís ofereix un elevat agafament. Alhora, fa gala d’una tracció a les quatre rodes amb repartiment vectorial de parell únic en el seu segment. Gràcies a això, l’Insignia GSI és més agil, ofereix unes millors prestacions en revolt i sobresurt per la seua gran capacitat de tracció.

A l’interior, es percep una qualitat superior. Els seients ergonòmics disposen de diverses funcions de confort. D’altra banda, l’Insignia estrena sistemes de seguretat i assistència a la conducció d’última generació, com la il·luminació matricial IntelliLux Pixel completament adaptativa.

Un altre element destacable és una nova càmera digital de visió posterior que millora les maniobres cap enrere.

D’altra banda, augmenta la seguretat a l’abandonar les places d’aparcament gràcies al sistema d’alerta de trànsit posterior opcional.

Sobresurt també l’alerta de col·lisió frontal amb frenada automàtica d’emergència i detecció de vianants o el control de creuer adaptatiu. Amb el canvi automàtic, el sistema, basat en radar, pot frenar l’Insignia fins a aturar-se del tot i tornar a arrancar automàticament en els embussos mentre segueix el vehicle davanter.

tracking