SEGRE

Renault Captur, més SUV que mai i amb versió híbrida

Amb un disseny exterior i interior renovat, a mitjans d'any afegirà una motorització 
híbrida endollable, primícia a Renault.

Renault Captur, més suv que mai i amb versió híbrida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona generació del Renault Captur desembarca a Espanya. Irromp amb la versió E-Tech, híbrida endollable (PHEV), pionera a Renault i en el conjunt del segment B SUV. Amb un disseny renovat i més habitable, uneix el millor de tres mons: la posició elevada d’un totterreny, la modularitat d’un monovolum i l’agilitat i el plaer de conduir d’una berlina.

Guanya longitud, fins als 4,23 metres, i evoluciona visualment gràcies a les seues rodes de 18 polzades i la seua distància entre eixos més llarga. El seu disseny renovat, de clara inspiració SUV, la precisió dels seus ajustaments, a banda de la seua il·luminació led 100% amb firma lluminosa en forma de C (C-Shape), manifesten una major qualitat. El sostre es pot triar amb el color de la carrosseria o bé amb un dels quatre colors diferenciats.

Els aires de renovació es traslladen a l’interior. Recupera l’Smart Cockpit lleugerament orientat cap al conductor afegint-li una consola flotant inèdita. L’habitacle al complet canvia de dimensió en qüestió de qualitat i de confort, al lluir materials de gamma alta. Revestiment soft al tablier o uns seients amb més subjecció són altres trets.

El Captur puja d’esglaó també en qüestió de motoritzacions, amb una oferta més àmplia i renovada. Associades a una caixa de velocitats manual de 5 o 6 relacions o a una caixa automàtica de doble embragatge de 7 relacions, cobreixen tot un ventall de potències: de 100 a 155 CV en gasolina i de 95 a 115 CV en dièsel.

A partir de mitjans d’any, incorporarà una motorització híbrida endollable E-TECH Connector, primícia en el Grup Renault. És capaç de circular en mode elèctric des de 45 fins a 135 km/h en utilització mixta (WLTP) i uns 65 km en utilització urbana (WLTP City).

Com en el Clio, el calaix del sistema àudio prèmium Bose no altera el volum del maleter, que arriba a 536 litres, el millor de la seua categoria.

Ajuts a la conducció.Sobresurt l’Assistent a la Conducció Semiautònoma, que constitueix una primera etapa cap al vehicle autònom. Per primera vegada a Renault, apareix la detecció activa de sortida posterior, juntament amb la càmera 360 graus.

Connectivitat. Es concreta a través de l’oferta Renault Easy Connect, que reagrupa aplicacions com MY Renault, plataformes com el nou sistema multimèdia Renault Easy Link i serveis connectats com la gestió del vehicle a distància.

tracking