SEGRE

L'associació APMC premia el Seat Tarraco i Marco Toro

El Tarraco va rebre el guardó al millor cotxe de l'any a Catalunya 2020, i Toro, al millor directiu de l'any.

L'associació APMC premia el Seat Tarraco i Marco Toro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seat Tarraco i Marco Toro van ser guardonats en els premis que atorga l’Associació Premsa Motor de Catalunya. El Tarraco va ser proclamat millor cotxe de l’any a Catalunya 2020, mentre que Toro, conseller i director general de Nissan, va ser distingit com a millor directiu de l’any, en un acte presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer.

Un jurat integrat per quaranta membres van elegir Toro, el qual va agrair el premi, “el primer que rebo a títol personal en els meus 25 anys a Nissan”. També va expressar el seu agraïment als treballadors de Nissan Iberia, la seua família i el seu equip més pròxim, el comitè de direcció de Nissan.

D’altra banda, el jurat va distingir el nou SUV de Seat, que ja es va imposar en la votació popular. En aquest sentit, el president de Seat España, Mikel Palomera, va qualificar el 2019 d’any històric, en el qual “hem batut tots els rècords de venda, amb més de 574.000 vehicles venuts i el lideratge de vendes a Espanya per segon any, venent una mica més de 111.000 unitats”.

A més, va recordar que el Tarraco és el “màxim exponent de la família dels SUV per a Seat, un vehicle dissenyat i desenvolupat a Catalunya, que combina la robustesa d’un SUV amb el nou llenguatge de disseny de Seat i que a més s’ha convertit en el vaixell insígnia de la marca”. Va tancar l’acte Joaquim Ferrer, que va remarcar com des de la Generalitat “estem intentant col·laborar amb el sector per fer front als reptes que té al davant”.

tracking