SEGRE

Mercedes-Benz GLE 350 4Matic, a punt per conquerir la carretera

El nou híbrid endollable dièsel de Mercedes arribarà als concessionaris al maig amb un preu de partida de 77.100 euros.

Mercedes-Benz GLE 350 4Matic, a punt per conquerir la carretera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou híbrid endollable de Mercedes-Benz ja és aquí. Els concessionaris ja admeten comandes del GLE 350 4MATIC, que assoleix els 106 quilòmetres d’autonomia en mode elèctric segons el cicle NEDC.

L’autonomia superior del GLE en comparació amb altres híbrids endollables obre el camí cap a una experiència de conducció elèctrica més gratificant. Un disseny especial de la part posterior i un eix posterior modificat creen l’espai necessari per allotjar una bateria més gran. Això no afecta, tanmateix, el maleter, amb una capacitat de fins a 1.915 litres.

La conducció elèctrica millora també la recàrrega ràpida en ruta. Amb aquesta finalitat, el SUV disposa d’una presa de càrrega combinada per a corrent altern (AC) i corrent continu (DC). A les estacions de càrrega adequades, la bateria es pot carregar en aproximadament 20 minuts (del 10% al 80%) o en aproximadament 30 minuts (del 10% al 100%).

Com el model més gran de la família EQ Power, el GLE 350 4MATIC es pot beneficiar de forma particular en aquesta tecnologia d’última generació. Això inclou un gran potencial de recuperació d’energia a les quatre rodes. D’aquesta manera, la majoria de les situacions de conducció es controlen simplement amb el pedal de l’accelerador. A més, té una capacitat de remolcatge de 3.500 quilograms.

Per al mercat espanyol, el nou SUV Mercedes incorpora elements addicionals com per exemple l’assistent de senyals de circulació, llums de carretera automàtics o llantes d’aliatge de 19”. També disposa de car sharing privat, sistema de càrrega sense fil per a dispositius mòbils, miralls elèctrics amb antienlluernament automàtic o un paquet d’aparcament amb Parktronic.

Gamma. Amb aquest nou híbrid endollable són 42 els models equipats amb algun sistema d’electrificació EQ en la gamma Mercedes-Benz. 32 tenen sistema d’hibridació EQ Boost, 9 tenen tecnologia EQ Power i un és totalment elèctric EQ.

Distintiu ECO.Mitjançant aquesta tecnologia, els models Mercedes gaudeixen de la Classificació Energètica de la DGT “ECO” per als models amb EQ Boost i “0 emissions” per a aquells equipats amb EQ Power o EQ (100% elèctrics).

tracking