SEGRE

Honda renova el disseny del Civic amb un aire més esportiu

Dotat de noves versions Sport Line inspirades en els trets del Type R, el model irromp ara al mercat espanyol.

Honda renova el disseny del Civic amb un aire més esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Honda ha posat al dia el Civic renovant el seu estil exterior i interior així com millorant el sistema d’infoentreteniment. Prenent com a punt de partida la silueta clàssica, hi afegeix una graella davantera inferior, que li confereix un frontal més net. Sobresurten també els fars de tecnologia led i llums diürns de led, així com un nou acabat, blau obsidiana.

A l’interior s’han incorporat nous plafons que reforcen l’ambient de qualitat i sofisticació. Alguns dels retocs visibles són les costures roges dels seients al volant, manxa de la palanca i plafons de les portes, que contrasten amb l’alumini dels pedals.

El Civic conserva la seua potent i eficient gamma de motors de gasolina, equipada amb transmissió CVT o transmissió manual de 6 velocitats. El motor VTEC turbo d’1.0 litres i 126 CV aconsegueix unes emissions de 107 grams per quilòmetre en les versions amb CVT i consumeix des de 5,7 litres cada 100 quilòmetres. Per la seua part, la unitat més potent, el VTEC turbo d’1.5 litres, entrega un total de 182 CV amb unes emissions de 128 g/km si el canvi és manual de sis velocitats. A més, el consum se situa en 6,1 litres cada 100 quilòmetres.

Nova versió Sport Line

La marca asiàtica afegeix una versió Sport Line a la seua gamma amb línies inspirades en el Type R. El nou model irromp en el mercat associat al motor de gasolina turbo 1.0 en versions Combo i Executive.

Aquesta versió Sport Line millora el característic disseny del Civic al sumar un faldó davanter i un altre de lateral, un difusor posterior i un discret espòiler. Les seues llantes d’aliatge de 17 polzades en acabat Piano Black donen un toc original a les versions. Inclou fars davanters i llums diürns amb tecnologia led amb un estil més depurat, que s’introduirà en totes versions de la gamma Civic. Les primeres entregues arriben ara al mercat.

Xassís. El renovat Civic manté una configuració refinada del xassís que garanteix una còmoda conducció. Una carrosseria lleugera i rígida completa, d’altra banda, el centre de gravetat més baix i el sofisticat sistema de suspensió MacPherson.

Seguretat. Destaquen les tecnologies de seguretat activa i assistència al conductor Honda Sensing, disponible en totes les versions. Entre aquests sistemes es troben el de prevenció i mitigació d’impactes o el control de creuer adaptatiu.

tracking