SEGRE

Renault Mégane, amb motor híbrid endollable

Disposa d'ajuts com l'assistent per a trànsit i circulació en autopista, considerat un sistema autònom de nivell 2.

Renault Mégane, amb motor híbrid endollable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renault renova tota la gamma Mégane amb més tecnologia. S’aprecia al lloc de conducció, dotat de noves pantalles per al sistema multimèdia i el tauler de bord. Així mateix, gaudeix dels avantatges del sistema multimèdia Easy Link, que s’utilitza com un smartphone, si bé és ara més ergonòmic i funcional.

El nou Mégane guanya en refinament i afegeix nous fars Pure Led Vision per millorar la visibilitat. A més, a fi de reforçar la seguretat i la comoditat, disposa de nous ajuts a la conducció, com l’assistent de trànsit i circulació en autopista, un sistema autònom de nivell 2 que aporta tranquil·litat al volant.

Fent honor als seus atributs de pioner en mobilitat elèctrica, el Mégane incorpora un motor híbrid endollable E-Tech connector 160 CV. Inspirat directament en l’experiència de la marca en Fórmula 1, es basa en una tecnologia inèdita per a la recuperació d’energia. Utilitza el motor de quatre cilindres gasolina d’1.6 litres, amb dos propulsors elèctrics i una innovadora caixa de velocitats multimode. Aquesta transmissió sense embragatge dóna lloc a un gran rendiment i canvis de marxa amb prou feines perceptibles.

Gràcies a la bateria amb capacitat de 9,8 kWh, l’E-Tech Connector pot circular en mode cent per cent elèctric fins a 135 quilòmetres per hora. I obté una autonomia de 50 quilòmetres en cicle mixt WLTP i fins a 65 en cicle urbà sense utilitzar el motor tèrmic. Disponible en el llançament de l’Sport Tourer, s’oferirà en la versió berlina més endavant.

Els canvis també s’aprecien a l’exterior. En aquest sentit la firma R.S. Line substitueix l’antiga GT Line, cosa que el dota d’una imatge més esportiva. D’altra banda, les R.S. s’actualitzen i se centren en el motor 1.8 turbo amb injecció directa de 300 CV, igual que en la versió Trophy. Aquesta es caracteritza pel seu exclusiu xassís Cup, associat al motor 1.8 de 300 CV. El Mégane es comercialitzarà a partir de l’estiu que ve.

Multi Sense. Aquesta tecnologia permet unir diversos vehicles en un de sol, al personalitzar l’experiència de conducció. Hi ha 4 modes disponibles: Eco, per reduir el consum i les emissions de CO2, Confort, Sport i Mysense, mode per defecte.

Semiautònom. L’assistent a la conducció és la combinació del regulador de velocitat adaptatiu (amb funció Stop & Go) i l’assistència al centrament al carril. Actiu de 0 km/h a 160 km/h, està disponible en vehicles amb caixa automàtica EDC.

tracking