SEGRE

BMw Concept i4, el cupè elèctric capdavanter en estil

Avança les línies del futur i4, primer model elèctric de BMW prèmium de mida mitjana. Preveu començar a fabricar-se el 2021.

BMw Concept i4, el cupè elèctric capdavanter en estil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW escriu un nou capítol de la seua història amb la presentació d’un gran cupè elèctric, el Concept i4. Avança les línies del futur i4, que preveu entrar en producció el 2021 com el primer BMW totalment elèctric en el segment prèmium de mida mitjana.

Les xifres l’avalen. Ofereix una autonomia de 600 km, una potència de fins a 530 CV, accelera de 0 a 100 km/h en uns 4 segons i assoleix una velocitat màxima que supera els 200 km/h.

El disseny exterior crea una aparença moderna i segura. La llarga distància entre eixos, la línia del sostre fastback i els curts sortints creen una silueta bàsica que vessa dinamisme. Un altre element distintiu són les llantes, dissenyades exclusivament per al Concept, de superfícies llises que contrasten amb radis ultralleugers.

A l’interior cada element de la part davantera de l’habitacle està centrat en el conductor. El nou display corbat de BMW es conjuga amb el volant i ofereix un avançament de la pantalla que muntaran les versions de producció de l’iNEXT i i4.

Gairebé totes les funcions estan integrades a la pantalla com a part d’un enfocament centrat a reduir al mínim el nombre de controls tàctils. Fins i tot la climatització funciona amb aquest control.

El minimalisme i l’ús de materials com la tela, el cuir o el vidre ajuden a crear un ambient modern i alhora luxós. A la part posterior del vehicle, els passatgers gaudeixen de generoses dimensions i recolzacaps integrats als seients.

La tecnologia eDrive de cinquena generació és definitòria del BMW i4 i de la futura mobilitat elèctrica. Compta amb un motor elèctric que arriba fins a 530 cavalls, que l’equipara en potència amb el BMW V8. La seua entrega de potència instantània li confereix atributs de rendiment excel·lents i gran eficàcia. A més, el vehicle disposa d’una bateria d’alt voltatge de nou disseny amb cel·les de bateria.

Visualització. El display corbat i l’enfocament nou de presentació es combinen per millorar la visualització. Hi ha tres modes d’experiència (Core, Sport i Efficient) i inclouen com l’usuari experimenta pantalla i gràfics i com es presenta l’interior.

So. El Concept i4 es caracteritza per un so propi i únic, desenvolupat pel compositor Hans Zimmer. Integra des dels sons de conducció en mode Core fins als sons més intensos i pronunciats del mode Sport, així com els d’obertura.

tracking