SEGRE
L'híbrid tindrà un sistema electrificat Smartstream,que combina un motor T-GDi d'1.6 litres amb una bateria d'ions i un motor elèctric de 44,2 kW.

Kia Sorento, avantguardista i versàtil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Potent, moderna i versàtil. Així és la quarta generació del Kia Sorento, erigit en un pilar de la renovada gamma SUV de la marca. El nou disseny, amb línies més definides, detalls d’alta tecnologia i més proporcions, li atorga un aspecte més rotund. Llueix una carrosseria més gran, al guanyar deu mil·límetres tant en longitud com en altura.

Això es deriva de la plataforma de nova generació per a SUV, que assegura que el Sorento és un dels models més versàtils i espaiosos de tres files de seients. La plataforma consisteix en una estructura compacta, la qual cosa no només possibilita un disseny elegant, sinó que permet per primera vegada allotjar sistemes de propulsió híbrids. La bateria de l’híbrid es troba sota el terra de l’habitacle. D’aquesta manera, pot acollir fins a set passatgers, així com un maleter que supera els 810 litres.

L’híbrid tindrà un sistema electrificat Smartstream,que combina un motor T-GDi d’1.6 litres amb una bateria d’ions i un motor elèctric de 44,2 kW. Amb 230 CV de potència, el sistema combina baixes emissions de CO2 amb un alt nivell de prestacions.

La potència s’envia a través de la caixa de canvis automàtica de sis velocitats. Per als clients europeus també estarà disponible un motor dièsel de 2.2 litres, amb 202 CV, combinat amb la caixa de canvis 8DCT de vuit velocitats. En qualsevol cas, les dos versions permeten ajustar el consum. El llançament del Sorento està previst a finals d’aquest any.

Seguretat. Ofereix sistemes avançats d’assistència com l’assistent intel·ligent d’aparcament remot. Segons l’equipament, inclou sistema d’advertència de col·lisió frontal, monitor d’angle mort o detecció de la fatiga del pilot.

Infoentreteniment.Admet la connexió per Bluetooth de dos smartphones simultàniament. També està disponible amb head-up display, que projecta informació rellevant per a la conducció dins del camp de visió del conductor.

tracking