SEGRE

Màxima seguretat i etiqueta eco en tota la gamma Subaru

Incorpora tecnologia híbrida i models bi-fuel, capaços de funcionar amb GLP o gasolina.

Màxima seguretat i etiqueta eco en tota la gamma Subaru

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seguretat, a més de la robustesa i la capacitat d’arribar pràcticament a qualsevol lloc, ha estat durant els últims anys el principal reclam de Subaru. El 2020, amb la recent arribada de la gamma Eco Hybrid, l’ecologia s’ha sumat amb força a aquests valors. No en va, el cent per cent de la gamma Subaru 2020 està disponible amb etiqueta Eco de la DGT, ja sigui per la tecnologia híbrida o pels models bi-fuel, capaços de funcionar tant amb gas liquat de petroli (GLP) com amb gasolina.

Aquesta tecnologia híbrida està composta per un motor 2.0 atmosfèric de 150 CV i elèctric de 12,3 kW integrat a la caixa de canvis automàtica Lineartronic i alimentat per una bateria d’ions de liti de 118 volts. Això permet que en cicle urbà les emissions de CO2 es redueixin fins a un 17,5 per cent en cicle NEDC.

Com a complement a la gamma Eco Hybrid, l’Eco bi-fuel està disponible per a Impreza, XV, Levorg i Outback. El GLP o autogas s’ha convertit en un dels combustibles alternatius amb més penetració, i a Espanya en l’actualitat ja hi ha més de sis-centes estacions amb sortidors de GLP.

La seguretat és prioritària per a Subaru i en els últims anys s’ha convertit en el principal argument de compra. Lamarca s’ha marcat l’objectiu per a l’any 2030 de reduir a zero el nombre de víctimes de trànsit en els quals estigui involucrat un Subaru. I la millor manera és que el cent per cent de l’oferta actual incorporin de sèrie l’aclamat sistema Subaru EyeSight.

tracking