SEGRE

Mini llança el Sidewalk Cabrio, amb 192 CV i capota singular

A Espanya estarà disponible amb dos motors de gasolina, combinats amb una caixa de sis velocitats.

Mini llança el Sidewalk Cabrio, amb 192 CV i capota singular

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mini ha llançat a Espanya el nou Mini Sidewalk Cabrio, un descapotable que disposa d’un motor de fins a 192 cavalls i diferents detalls desenvolupats de forma específica per a aquesta versió, com el disseny de la capota.

El vehicle disposarà de variants de pintura exterior, disseny de capota, estil de llantes i accessoris interiors desenvolupats especialment per al model. Aquesta edició inclou motllures d’entrada d’alumini amb l’anagrama Sidewalk, a més de llantes d’aliatge lleuger especials.

La capota és 3 en 1 d’accionament elèctric lleugerament diferent. El seu mecanisme funciona en tres modes: desplegat, plegat o mode de sostre solar, que permet que entri la brisa. A més s’obre i es tanca per complet en tot just divuit segons, fins i tot a 30 km/h.

A Espanya, el Mini Cabrio Sidewalk estarà disponible amb dos motors de gasolina amb tecnologia TwinPower Turbo. El nou Mini Cooper Cabrio Sidewalk munta un propulsor de tres cilindres i 1.5 litres amb 136 cavalls, mentre que la mecànica de quatre cilindres del nou Mini Cooper S Cabrio Sidewalk disposa de fins a 192 cavalls.

Els dos motors es combinen de sèrie amb una caixa de canvis manual de sis velocitats, encara que s’ofereixen de forma opcional amb un canvi automàtic Steptronic de set velocitats amb doble embragatge. La nova edició està disponible des de 31.500 euros en la versió de 136 CV, mentre que el Mini Cooper S Cabrio Sidewalk s’ofereix a partir de 37.800 euros.

tracking