SEGRE

Audi A3 Sportback, avançat en digitalització i seguretat

Ja està disponible amb tres motors: un 1.5 TFSI de 150 CV i dos 2.0 TDI de 116 i 150 CV.

Audi A3 Sportback, avançat en digitalització i seguretat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Audi ha posat en circulació l’A3 Sportback, inicialment amb una gamma que inclou un motor 1.5 TFSI de gasolina i dos versions del 2.0 TDI amb potències de 116 i 150 CV.

L’Audi A3 va crear el segment compacte prèmium el 1996. Des d’aleshores, Audi ha comercialitzat més de 5 milions d’unitats d’A3 a tot el món. Ara la marca arranca la comercialització a Espanya de la quarta generació, amb canvis ben perceptibles.

A part de fer gala d’un disseny sofisticat i esportiu, estrena nous fars matrix led amb una firma lluminosa diürna específica opcional. També disposa d’un lloc de conducció totalment digitalitzat, en el qual la plataforma modular d’infoentreteniment agrupa totes les tasques de connectivitat, així com un sofisticat tren de rodatge que combina confort de marxa i esportivitat.

Inicialment, surt al mercat amb tres motors: el 3 S TFSI amb motor 1.5 de gasolina i 150 CV i canvi manual de sis velocitats, el 30 TDI amb el motor 2.0 turbodièsel de 116 CV, també amb canvi manual de 6 marxes, i el 3 S TDI S Tronic, amb la versió 150 CV del motor 2.0 TDI i canvi S Tronic de doble embragatge amb set marxes.

Més endavant es preveu ampliar la gamma amb nous motors, incloent versions amb tecnologia Mild Hybrid i un TFSI i híbrid endollable, així com variants amb tracció Quattro.

De sèrie, l’equipament de les versions d’accés a la gamma és molt superior al de l’anterior generació, incloent-hi llantes d’aliatge de 16 polzades, volant multifunció, instrumentació digital amb pantalla de 26 centímetres, climatitzador bizona, ràdio digital, fars led, limitador de velocitat, Audi Pre Sense Front (amb detecció de vianants i ciclistes) i avís de sortida del carril.

Acabats. Amb els acabats S Line i Black Line, l’Audi A3 inclou la suspensió esportiva, que redueix l’altura de la carrosseria en 15 mil·límetres i compta amb una posada a punt més ferma del tren de rodatge per oferir un encara major dinamisme.

Assistència. A part de l’equipament de sèrie, pot equipar-se amb altres sistemes d’assistència. Debuten en la gamma les càmeres d’entorn 360 graus, l’assistent d’eficiència i l’assistent de conducció adaptatiu, que ajuda a mantenir-se al carril.

tracking